podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

pewnie operator poszedł do kibla i mu kawał zrobili

i się k🤬a mocno zdziwi po powrocie gdzie mu koparkę wyj🤬o

Czy ty nigdy nie byłeś na peronie/stacji? Tak właśnie nawet u nas rozładowują węgiel z wagonów na ciężarówki itp... Są różne sposoby wp🤬lania koparki do wagonu, ten należy do najciekawszych. Dziękuje

Obecnie jeden z najlepszych zawodów nie wymagających ukończenia studiów.
Za to skończenia c🤬jowo drogich kursów.
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
Za to skończenia c🤬jowo drogich kursów.
jeżeli dla Ciebie 1800zł to c🤬jowo drogo to Ci gratuluje serdecznie.
Piwo dla operatora, chociaż na sadisticu to sie spodziewałem gleby.. a nie szczęśliwego zakończenia
jeżeli dla Ciebie 1800zł to c🤬jowo drogo to Ci gratuluje serdecznie.
Piwo dla operatora, chociaż na sadisticu to sie spodziewałem gleby.. a nie szczęśliwego zakończenia
Nie potrzebne mi są twoje nędzne gratulacje, 1800zł to jest dużo jak masz żonę i dwójkę dzieci na utrzymaniu.Nie mówię tu o sobie ale sporo jest takich ludzi. Więc skończ p🤬lić bananie i szpanuj dalej srajfonem.
Widzę ostatnio, że wszyscy mierzą ludzi na około swoją własną j🤬ą miarką.Szczególnie studenciki.Banda j🤬ych ignorantów.
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
Niesamowita siła drzemie w tych pompach oleju, trzeba to przyznać.
Nie potrzebne mi są twoje nędzne gratulacje, 1800zł to jest dużo jak masz żonę i dwójkę dzieci na utrzymaniu.Nie mówię tu o sobie ale sporo jest takich ludzi. Więc skończ p🤬lić bananie i szpanuj dalej srajfonem.
Widzę ostatnio, że wszyscy mierzą ludzi na około swoją własną j🤬ą miarką.Szczególnie studenciki.Banda j🤬ych ignorantów.
Gdyby 1800pln byłoby dla mnie dużo, na pewno nie decydowałbym się na żonę a już na pewno nie na dwójkę dzieciaków

niee no ostry z kierowcy nakur*iator
podpis użytkownika
Facet z brodą dwie korzyści, p🤬dę liże dupe czyści
Pewnie że jest dużo dla darmozjada i op🤬lake który dalej siedzi na utrzymaniu swoich starych pewnie. Gratuluje Ci twojego ignoranctwa i kalectwa tym razem. A srajfona to możesz sobie zazdrościć nie masz i nie będziesz miał zazdrosny dupku..
Zamiast zainwestować w siebie i iść na głupi kurs lepiej dalej płaczmy jak to jest cieżko i drogo w tej j🤬ej polsce.