Kod:
Chris Northover na swojej elektrycznej, małej trialówce Oset podbił opuszczoną już ambasadę rosyjską. Placówka znajdowała się w Londynie w miejscu zwanym Billionaires Row, a bardziej oficjalnie Kensington Palace Gardens. Kris wjeżdża wszędzie, gdzie tylko może, od piwnicy po sam dach. Nie zabrakło też akcji w stylu brytyjskiego wywiadu oraz kilku ujęć z glebami. Świetne video, naprawdę niezłe umiejętności i biorąc pod uwagę ujęcia na dachu, spora odwaga!
b................n
2013-11-25, 11:59
O k🤬a!!! Zajebisty sprzęt

. Kochany Święty Mikołaju...
Też tak umiem, w tony hawku
A tak na serio to świetny popis umiejętności, piwko!
podpis użytkownika
Jestem biały i jestem bardzo dumny, bo to najlepszy kolor do czarnej trumny.
Gdzie można nabyć takie cudo?
C................N
2013-11-25, 12:58
lubię patrzeć na takich mistrzów ,ma ktoś jakieś info na temat sprzętu?
@absens137
w UK za pół minimalnej kupisz - na zamówienie albo od ręki w każdym sklepie z motocyklami. W Polsce w tamtym roku widziałem coś podobnego bodajże za jakieś 5000+ zł oczywiście do sprowadzenia ze szwabii.
Sprzęt- jest , skill - jest, rozum - brak. Sam kas w razie jebnięcia troche pomaga, ale k🤬a, co to za promowanie jazdy bez ochraniaczy.
Jakaś zbroja na plecy, coś na kolana. Wiem, że to hardkor bo bez niczego ale patrzcie np. na downhillowców. Nie widziałem szanującego się, który by jeździł bez kompletu ochraniaczy.
m................s
2013-11-25, 20:37
k🤬a odrazu lepiej sie oglada przy takim podkladzie niz przy miksie szumu telewizora, blendera i mlota pneumatycznego
a typ rzeczywiscie niezly, chociaz moze zalozyl ze przy upadku z dachu ochraniacze i tak mu nic nie dadza wiec dlatego ich nie zalozyl
ganji
Sprzęt- jest , skill - jest, rozum - brak. Sam kas w razie jebnięcia troche pomaga, ale k🤬a, co to za promowanie jazdy bez ochraniaczy.
Jakaś zbroja na plecy, coś na kolana. Wiem, że to hardkor bo bez niczego ale patrzcie np. na downhillowców. Nie widziałem szanującego się, który by jeździł bez kompletu ochraniaczy.
Gdyby miał te ochraniacze to na pewno by krępowały jego ruchy ...
n................l
2013-11-25, 21:02
Dobra konkrety, jakie są koszta takiej zabawki, gdie konkretnie mozna to kupic?
M................i
2013-11-25, 21:18
W Polsce politykierzy nie nadążaliby z wysyłaniem przeprosin.
o................x
2013-11-25, 21:20
no proszę, a u nas się pluli o atak na ruską budkę ("ambasadę")
e................n
2013-11-25, 21:28
jakiś wariat, po lewej stronie jeździ
b................l
2013-11-25, 22:11
fajny motorek
Szkoda że nie ma tym filmiku, że w trakcie kręcenia 5 razy ładował baterie bo sie szybko wyczerpują przy zap🤬laniu.
J🤬 ekologie