📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Jezeli chodzi o ten film z ktorego jest ta muzyka to powiem ze bez tej muzyki ten film to dno !

Osoby, które chcą mieć prawo jazdy powinny przechodzić test iq.

Pener nie będziesz mi mówił co mogę a co nie mogę pisać. To że jesteś tu śmiesznym moderatorkiem nie oznacza konieczności pisania tego co ci się podoba. Najchętniej użyłbym słowa w*******j, ale to akurat jest zabronione regulaminem. Muzyka jest częścią filmiku, więc każdy może ją skomentować jak chce, tak?
(I tak pewnie zaraz wyrzucą tego posta bo ośmieliłem się postawić moderatorowi.)
(I tak pewnie zaraz wyrzucą tego posta bo ośmieliłem się postawić moderatorowi.)

sergeantlipton napisał/a:
Pener nie będziesz mi mówił co mogę a co nie mogę pisać. To że jesteś tu śmiesznym moderatorkiem nie oznacza konieczności pisania tego co ci się podoba. Najchętniej użyłbym słowa w*******j, ale to akurat jest zabronione regulaminem. Muzyka jest częścią filmiku, więc każdy może ją skomentować jak chce, tak?
Dokładnie. W zupełności popieram.

sergeantlipton napisał/a:
ośmieliłem się postawić moderatorowi.
Co za odwaga! Dasz się dotknąć?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie