Co jest najtrudniejsze w jeździe na snowboardzie? Powiedzenie rodzicom, że jest sie pedałem.

podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
radek225 napisał/a:
Co jest najtrudniejsze w jeździe na snowboardzie? Powiedzenie rodzicom, że jest sie pedałem.
Ahhahahahahahah ale gorsze są wrotki. Przyznaj!
Ci co pomogli mu zejść to srajfonów zapomnieli zabrać i nie mają czym filmować.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Widzicie tego idiotę, który pierwszy ruszył mu na pomoc? Gość jeździ, k🤬a, na nartach w masce. Ja p🤬lę...
radek225 napisał/a:
radek225 napisał/a:
Tak jest, bo prawdziwe samce alfa jak ty, tylko harnaś przed telewizorem od poniedziałku do piątku, j🤬y klaunie
pATRYKOify napisał/a:
Tak jest, bo prawdziwe samce alfa jak ty, tylko harnaś przed telewizorem od poniedziałku do piątku, j🤬y klaunie
Nie mierz innych swoją miarą, pajacu farbowany. Mam ciekawsze zajęcia, niż oglądanie TV, a prędzej wypiłbym własne szczyny, niż te pomyje zwane szumnie "piwem".
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
O nie sherlocku, to naprawdę pomyje? A ja myślałem, że to dobre piwko, pasujące do takich samców alfa jak ty, nie pisz już bo okazujesz się głupszy z każdym kolejnym komentarzem.