👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie fake, zrobiłem tylko problem polega na tym ze musialem bardziej zblizyc zapalniczke bo dym uciekal na boki i nie było to juz takie efektowne

Fake, próbowałem 4 razy i przy 4 się świeczka przewróciła i się woskiem polałem ;/

kapi145 napisał/a:
a wytlumaczy ktos co i jak ? bo nie czaje
No jak, przecież nie ma dymu bez ognia.

Cytat:
Fake, próbowałem 4 razy i przy 4 się świeczka przewróciła i się woskiem polałem ;/
No a mnie się osobiście udało i to prawie za każdym razem.
taki kawał mi się przypomniał....
- Wiecie czemu dziewczyny świecą nocą?
.
.
.
.
- Bo faceci ręką
- Wiecie czemu dziewczyny świecą nocą?
.
.
.
.
- Bo faceci ręką

Działa. Sprawdzone.
Jak działa?
Razem z dymem paruje roztopiona parafina...
Jak działa?
Razem z dymem paruje roztopiona parafina...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie