Druga część filmu, który powstał aby poprawiać humor oglądającym
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-21, 21:37
Ale ma wielkie PKSY <szok>
konto usunięte
2013-02-21, 21:57
konto usunięte
2013-02-21, 22:02
o jest ten od wideł dziś mniej sztywny
konto usunięte
2013-02-21, 22:02
wole siedzieć na sadolu
konto usunięte
2013-02-21, 22:35
Zajebiste. Jak przyjdzie mi renta to mogę was kupić? Co jeszcze potraficie?
konto usunięte
2013-02-21, 23:42
@TytanowaPyta, gdzieś mam jak się ubierają. Niech po prostu swoimi cienkimi filmami nie zaśmiecają portalu który jeszcze z rok temu trzymał jakiś poziom. Jak przeglądasz poczekalnie to sam wiesz ile gówna trafia tutaj gówna, które nigdy nie powinno pojawić się w internecie. A trafia na sadistica. Bo rzucanie czapeczką z daszkiem jest taaaaaakie sadystyczne.
PS
Straszne, warna dostanę.
konto usunięte
2013-02-22, 0:00
wojniz,
Sprawdź ile piw ma mój poprzedni filmik, zastanów się i przestań kłapać ryjem o zaśmiecaniu sadola, 700 osób uważa inaczej, jak Ci się nie podoba to wyłącz komputer, zapoznaj się z rzeczywistością i już nic więcej nie pisz albo dalej udowadniaj nam, że jesteś głupi
Pozdrawiam
konto usunięte
2013-02-22, 0:01
Postanowiłem że od dzisiaj nie rozdaję piw osobą które używają słowa "gimbus"- co za dużo to nie zdrowo, nie znacie innych określeń które mogą wjechać na ambicję czyjejś osoby? Mam nadzieję że ktoś mnie poprze (nie piwami, nie potrzebne mi one).