Hej! Chciałem pokazać wam film promujący nasze przedsięwzięcie. Mam nadzieje, że chociaż kilku osobom przypadnie do gustu.
Pozytywne! Śląskie piwo dla Podbeskidzia.
podpis użytkownika
Skończyłem politologię i mam pracę.
H🤬jowa inicjatywa. To już lepiej wstrzykiwać maryhuaninę...
podpis użytkownika
Masz problem?
To lub
to powinno pomóc.
D................l
2013-06-10, 19:15
Powiem szczerze, zajebiście przyjemnie mi się oglądało ten filmik! Wielki browar za zajawkę i wykonanie!
D................y
2013-06-10, 19:17
@WaW
Bongman chce byś mu zielonego z Amsterdamu przywiózł plus jakąś k🤬ę : )
Jak to dobrze, na tym pop🤬lonym świecie są jeszcze jacyś dobrze zakręceni ludzie.
Tego typu wycieczka to świetna sprawa, tylko jakoś nigdy nie rozumiałem potrzeby dzielenia się tym z całym światem. Rozumiem jakbyście jechali do Chin, czy RPA... ale kółko po zachodniej Europie to nie jest nie wiadomo jaka ekspedycja, masa ludzi tak sobie jeździ i zwiedza. W każdym razie powodzenia i żeby autko się nie posypało.
L................2
2013-06-10, 19:50
Reklamowanie tej wyprawy na sadisticu, mialoby sens gdyby byla to podroz do Syrii lub Afganu...
No i będzie co dzieciom opowiadać kiedyś

A osobniki takie jak "dotykam_się_mocno" będą pewnie mówić jak to pocisnęły w komentach komuś kto miał chęci i pomysł
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Widziałem ich w parku Słowackiego w Bielsku-Białej
Pozdrawiam z bielska
s................x
2013-06-10, 22:44
m................t
2013-06-10, 23:53
Taka wyprawa już powstała i podobny transporter zwiedził już prawie całą europę i jedną z Ameryk
Widzę inspirację Busem Przez Świat (czy jakoś tak) książkę wydali i w necie sporo swego czasu było. Więc szacun za odwagę bo to i czas trzeba znaleźć i po drodze się nie pozabijać nawzajem. No i powodzenia po niemieckiej stronie granicy.
powodzenia! za Bielsko browar!