Mamę oszukasz, tatę oszukasz, ale fizyki nie oszukasz... średnio trudne do wyliczenia.
Dop🤬lę się. Nie TĄ konstrukcję tylko TĘ konstrukcję.
Jak jeszcze do liceum chodziłem to wyrwałem lufę za to i nauczyło mnie to do końca życia. TĄ osobę, TĘ rzecz.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jak jeszcze do liceum chodziłem to wyrwałem lufę za to i nauczyło mnie to do końca życia. TĄ osobę, TĘ rzecz.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture, biernik przy osobie "tą"?
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
podpis użytkownika
Nieproporcjonalnie wieleRzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Velture napisał/a:
Ziomek, co ty gadasz? Z rzeczownikiem w przypadku narzędnika "tą", a z rzeczownikiem w przypadku biernika "tę". C🤬ja się nauczyłeś w tym liceum.
podpis użytkownika

przecie był opis do tego filmu, że jakiś tam fizyk "zaryzykował życie" żeby coś tam udowodnić
jak już tak chciał ryzykować mógł pojechać na Sylwestra np. do Sosnowca
jak już tak chciał ryzykować mógł pojechać na Sylwestra np. do Sosnowca
podpis użytkownika
miej wyj🤬e a będzie Ci dane
Inżynier mechatronik już tłumaczy otóż doświadczenie potwierdza zasadę zachowania krętu (momentu pędu)
Opis z joemonster
Tak więc tego fizyki nie oszukasz baby też
Cytat:
Fizyk Andreas Wahl wie, że wszystko obraca się szybciej, gdy zbliża się do centralnego punktu. Dlatego pozwala (w imię nauki oczywiście) zrzucić się z 14 metrów - podłączony jedynie do liny z kulą na drugim końcu.
Tak więc tego fizyki nie oszukasz baby też

podpis użytkownika
Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.
LegendarnyZiom napisał/a:
Ciekawe czy ktoś obliczał tą konstrukcję.
![]()
Nie k🤬a tak na farta skoczył

podpis użytkownika
Lubię gify
Nie, k🤬a, nikt nie obliczał, wyszło za 110 próbą

podpis użytkownika
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.