Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Internet zalewa teraz fala filmików z wyzwaniami piwnymi tzw. Neknomination. Pojawia się też coraz więcej głosów, że zabawa dziecinna, że głupie, że szpanowanie i inne pierdoły. Po pierwsze, co ludziom do tego ? Ktoś chce sobie wrzucić film jak eksuje browara, jego sprawa, moim zdaniem zabawa całkiem fajna, ani mnie to specjalnie grzeje ani ziębi. Lepiej już wrzucać te filmiki i trochę się postarać niż siedzieć na na dupie w domu i nic nie robić. Ale można zrobić więcej, co jakiś angol pokazuje na filmiku.
Pozytywny gość zamiast wlewać do krwioobiegu alkohol, oddaje z niego krew dla chorych/ ludzi po wypadkach itd. Zobaczcie, pomyślcie o tym, gdyby np. zapanowała moda właśnie na oddawanie krwi i nominowałoby się do niego kolejne 3 osoby można by uratować mnóstwo ludzi, facet na filmie podaje konkretne liczby ( piękny lawinowy wzrost) Wiem, że to trochę na siłę, ale każdy bodziec jest dobry żeby ratować życia, to mogłoby zadziałać.Krew w Polsce oddaje ok 600 tys. ludzi rocznie, tę liczbę można byłoby zwiększyć. I jeszcze raz, nie chcodzi o to żeby się chwalić na fb jaki to nie jestem super, że oddaję krew, ale dać impuls innym. Liczę na was sadole!

Do filmu potrzebny angielski, gość ma jakiś chyba szkocki akcent, każdy po gimnazjum zrozumie.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zonk 2014-02-15, 19:30 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RockyWood 2014-02-15, 20:15 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zonk 2014-02-15, 21:12 2
@up, nie wiem gdzie te bilety ale z moich znajomych jeszcze nikt nie dostał darmowego biletu nie mówiąc już o dożywotnim darmowym bilecie.
Zgłoś
debaser 2014-02-15, 22:03 2
koleżka ma racje, pivo dla niego, szkoda, że na tym świecie jest tylu zasranych idiotów i zamiast coś pozytywnego to promuje się głupotę
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 23:53
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 3:44 2
Najlepiej gdyby nominowali się lewacy, a zakład polegałby na skoku z przynajmniej 6-tego piętra.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 14:10
Zabawa dla gimbazjalistów
Zgłoś
luxik1988 2014-02-16, 14:17
No niestety. Moja krew jest zbyt cenna, abym oddawał ją jakimś chorym pojebom. Może gdybym dostał za to coś lepszego niż pięć czekolad i dwa małe kubusie, to bym się zmobilizował. Tak, jestem materialistą.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 14:18
nikt im nie powiedział, że to jest gra jedynie dla słowian..
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 14:22 1
no i to jest zajebisty pomysł! ja ide we wtorek
Zgłoś
lelek123 2014-02-16, 14:24
Ja idę w poniedziałek, zawsze coś.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 14:28 3
Żeby zachęcić do oddawania krwi to zamiast 8 kiepskiej jakości czekolad (wiem, bo sam oddaje), powinno się dzielić częścią zysku z krwiodawcą. Pół litra krwi odsprzedawane jest z punktu do szpitala za ok 300-400 zł!!! A honorowy krwiodawca nie dostaje z tego ani grosza w formie gotówki. Ze szpikiem jest jeszcze większy przekręt, bo porcja szpiku na czarnym rynku może kosztować od 15 do nawet 30 tysięcy złotych, a za legalny dostaje się bezcenną dozgonną wdzięczność. Wnioski wyciągnijcie sami...
Zgłoś
flashineye 2014-02-16, 14:28
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 14:29
I jeszcze zwolnienie z pracy/szkoły tego dnia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem