👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Coś mi się wydaje, że na siłę chciałeś coś tu wrzucić ale nie do końca wiedziałeś co.

Ammol napisał/a:
Pierwsze wystarczyło bo reszta to gówno tak zwane.
Może i racja..

Większość przypomina mi kumpli z przerwy jak widzą ze jem coś .
Pozwalam sobie sprostować , żeby społeczność Sadistica nie była źle poinformowana, co do pierwszego to nie prawda że Jezus nie istniał, akurat jego istnienie nie ulega wątpliwości (to czy jest Bogiem to już inna sprawa)

Skleić z tym
sadol.pl/zombi-bambii-vt46289.htm?highlight=zombie
ostatnie było
sadol.pl/zombie-fotki-vt52660.htm
sadol.pl/zombi-bambii-vt46289.htm?highlight=zombie
ostatnie było
sadol.pl/zombie-fotki-vt52660.htm
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie