👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po takiej akcji obstawiam obrażenia wewnętrzne, z pewnością o własnych siłach nie wróciła.
Naturalny zabieg aborcyjny jak widzimy była mama jest szczęśliwa .
podpis użytkownika
poker better than life
Szacun większość z kibiców piłkarskich, zwyczajnie by tego nie przeżyła już po 5 salcie ziemia
Kormork napisał/a:
Po takiej akcji obstawiam obrażenia wewnętrzne, z pewnością o własnych siłach nie wróciła.
A ja po takiej akcji Obstawiam co najwyżej dobre rżnięcie przed zaśnięciem. Nic jej nie jest. Co najwyżej odrobinę potłuczona.
To nie prosiak oderwany od komputera, który po wejściu na pierwsze piętro wymaga reanimacji.
kulawiec napisał/a:
Ej, ale skumaj że typ napisał to na poważnie. Jakby zapomniał, że obrażenia wewnętrzne raczej skupiają na sobie całą uwagę i nie jest z nimi człowiekowi do śmiechu.Kormork napisał/a:A ja po takiej akcji Obstawiam co najwyżej dobre rżnięcie przed zaśnięciem. Nic jej nie jest. Co najwyżej odrobinę potłuczona.Po takiej akcji obstawiam obrażenia wewnętrzne, z pewnością o własnych siłach nie wróciła.
To nie prosiak oderwany od komputera, który po wejściu na pierwsze piętro wymaga reanimacji.
Sorry, że rozłożyłem swój argument na banalne czynniki pierwsze, ale liczę na to, że jeśli zechce odbić piłkę, to zastanowi się czy jest sens w ogóle polemizować. Sam nie wrzucam filmów, bo mi się nie chce i od sierpnia ubiegłego roku, raczej tylko oglądam, czasem coś napiszę - czasem nim kliknę "dodaj komentarz", rozmyślam się i odpuszczam, bo obserwuję też poziom dedukcji komentujących. Często zastanawiam się, czy na sadolu nie występuje paradoks polegający na tym, że ogół bohaterów tych filmów to tacy jakby tacy jak Kormork.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie