Gdyby takie coś było u mnie, to bym nap🤬lał samoloty kamieniami ;D
zdaje sie, ze to to samo miejsce:
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Ziomek twardo stał i się nie wywalił : P
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos
Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
podpis użytkownika
Musisz mi pomócbo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos
Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
Międzynarodowe lotnisko imienia księżniczki Juliany (Saint Martin, Morze Karaibskie)
To holenderska część wysepki Saint Martin i drugie najbardziej zajęte lotnisko na wschodnim Morzu Karaibskim.
Lotnisko to słynie z krótkiego i prowizorycznego pasa do lądowania – ma on jedynie 2,180 metrów. Z tego powodu, samoloty muszą podchodzić do lądowania bardzo nisko – już nad plażą Maho.
Wielkie samoloty pasażerskie szybujące kilka metrów nad plażą pełną turystów – nikogo to tutaj specjalnie nie dziwi. Pomimo dużych trudności z lądowaniem, nie wydarzył się tu nigdy żaden poważniejszy wypadek. Jeszcze...
To holenderska część wysepki Saint Martin i drugie najbardziej zajęte lotnisko na wschodnim Morzu Karaibskim.
Lotnisko to słynie z krótkiego i prowizorycznego pasa do lądowania – ma on jedynie 2,180 metrów. Z tego powodu, samoloty muszą podchodzić do lądowania bardzo nisko – już nad plażą Maho.

Wielkie samoloty pasażerskie szybujące kilka metrów nad plażą pełną turystów – nikogo to tutaj specjalnie nie dziwi. Pomimo dużych trudności z lądowaniem, nie wydarzył się tu nigdy żaden poważniejszy wypadek. Jeszcze...
skoro "nie wydarzył się tu nigdy żaden poważniejszy wypadek. Jeszcze..."to nie ma tu miejsca na ten temat.
podpis użytkownika
Mięciutkie trumny dlatwojego przedwcześnie zmarłego dziecka.
C🤬jnia, chcesz wypocząć a tu drzemkę przerywa Ci j🤬y huk z nieba.
podpis użytkownika
W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
tam sie k🤬a wypoczywac nie jezdzi cioto... to atrakcja tak zwana k🤬a turystyczna
i pytam się pana moderatora gdzie jest link z tym niby dublem bo jakoś go nie widzę w wątku...