Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:56
🔥 Zwierzak na granicy - teraz popularne
Trochę się poobcierała
pikabu • 2025-08-29, 8:32

Nagrano wieczorem 27 sierpnia na ulicy Jachtiennej w Petersburgu. Ofiara jest przekonana, że ​​kierowca autobusu widział ją, gdy wsiadała, ale mimo to zamknął drzwi.

Dziewczyna wyszła ze szpitala z „rozległymi otarciami na lewym i prawym przedramieniu oraz prawym kolanie”. Kierowca został zawieszony w czynnościach służbowych, prokuratura prowadzi śledztwo.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
JoSeed 2025-08-29, 8:49 2
Niby ruskie, ale nieco serca majo...
Zgłoś
romek134 2025-08-29, 8:57
Hulajnoga level hard
Zgłoś
budowapl 2025-08-29, 9:14 2
Ruska depilacja. Ponoć w drodze powrotnej druga strona będzie szlifowana
Zgłoś
smc 2025-08-29, 9:27 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pfefe 2025-08-29, 9:39 4
Kto normalny zacina się jedną nogą w automatycznych drzwiach? Widać że baba specjalnie to zrobiła albo żeby przytrzymać autobus na przystanku albo po złości bo miała jakieś ale do kierowcy. Ale się przeliczyła. Właśnie dlatego zeznała, że kierowca ją widział a mimo to ruszył bo normalnie to niby skąd miałaby wiedzieć ze kierowca ją widział?
Zgłoś
SSS2SSS 2025-08-29, 10:32 5
Ciekawe ile koni pod maską ma nagrywający, bo ładne odejście ma
Zgłoś
JoSeed 2025-08-29, 11:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Plodus 2025-08-29, 13:02 2
Też mi kiedyś motorniczy tak przytrzasnął nogę jak wsiadałem do tramwaju. Jedną nogę od połowy uda miałem w środku, resztę na zewnątrz. I co ciekawe debil też nie zauważył i ruszył. Złapałem się rękami tej szpary w niedomkniętych drzwiach i mówię jakoś przeżyję jeden przystanek, zobaczymy. Ciężki nie byłem, bo z 12 lat wtedy miałem. Ale ludzie zaczęli się drzeć na motorniczego, że dziecko przytrzasnął i ten po chwili stanął i drzwi otworzył.
Tu ciężko stwierdzić, czy większa znieczulica w sowietlandzie, czy mało osób w autobusie było, a facet akurat tylnymi drzwiami wsiadał i nikt nie zauważył.
Zgłoś
Lee225 2025-08-29, 13:22 1
W USA był przypadek gdzie tak baba kierująca autobusem ciągnęła dziecko. Dzieciak dostał kilka milionów dolarów odszkodowania. Tutaj pewnie skończy się na jakiejś nędzy.
Zgłoś
kamadrill79 2025-08-29, 13:35 1
Ogrów nie szkoda
Zgłoś
ZiooMall 2025-08-29, 14:04 2
JoSeed napisał/a:

Niby ruskie, ale nieco serca majo...

Tak jest, zawsze mógł ją rozjechać a tak to tylko dupe jej przetarł. Ale po sposobie jej wypowiedzi widać że nie pierwszy raz, więc może zamierzone działanie
Zgłoś
JoSeed 2025-08-29, 14:05 3
Lee225 napisał/a:

W USA był przypadek gdzie tak baba kierująca autobusem ciągnęła dziecko. Dzieciak dostał kilka milionów dolarów odszkodowania. Tutaj pewnie skończy się na jakiejś nędzy.

Walonki i 5 litry samogonu to znowu nie taka nędza, nie przesadzajmy...
Zgłoś
ZiooMall 2025-08-29, 14:07 1
SSS2SSS napisał/a:

No, prawie udało mu się autobus dogonić, jeszcze z 5 minut i by tam był 😂
Zgłoś
Gieros35 2025-08-29, 15:49
SSS2SSS napisał/a:

Tez to zauważyłem. Jakby nie odpadła, to za uja by nie doszedł tego autobusu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem