Jak można, rękoma już dotykać ziemi jak się na nią leci facjatą, i za c🤬ja się nie podeprzeć?
W sumie to jak można nie mieć odruchu, że jak spadasz tak mordą w dół, to nie podnosisz głowy do góry?
Wyczuwam alkohol
W sumie to jak można nie mieć odruchu, że jak spadasz tak mordą w dół, to nie podnosisz głowy do góry?
Wyczuwam alkohol

exfon napisał/a:
Wyczuwam alkohol
A ja zwyczajny debilizm.

Cześć pedały!
jak to widać kto życie spędził pierdząc w fotel
Zadanie dla Was: jest zima - pozjeżdżajcie _tyłem_ z oblodzonej górki i niech wam kumpel cyknie fotki. Potem zdjęcia zakrwawionych mord możecie wstawić na sadola i pochwalić się jak to daliście radę podeprzeć się ręcyma
jak to widać kto życie spędził pierdząc w fotel

Zadanie dla Was: jest zima - pozjeżdżajcie _tyłem_ z oblodzonej górki i niech wam kumpel cyknie fotki. Potem zdjęcia zakrwawionych mord możecie wstawić na sadola i pochwalić się jak to daliście radę podeprzeć się ręcyma

Grawitacja to suka
@up Ty tak na serio czy tylko udajesz idiotę?

@up Ty tak na serio czy tylko udajesz idiotę?
i ten moment ok 12 cm nad ziemią, zdał sobie sprawę że nie ogarnie sytuacji i uśmiech znika, pojawia się zaciśnięta szczeka
ciekawe ile razy ćwiczyli to ujecie.

@Zacharael
"@up Ty tak na serio czy tylko udajesz idiotę? "
A co? Boisz się, że ktoś zajmie twoje miejsce? Nie martw się - w dziedzinie "mądry inaczej" jesteś bezkonkurencyjny.
"@up Ty tak na serio czy tylko udajesz idiotę? "
A co? Boisz się, że ktoś zajmie twoje miejsce? Nie martw się - w dziedzinie "mądry inaczej" jesteś bezkonkurencyjny.
samon napisał/a:
Cześć pedały!
jesteś na sadolu a nie w swoim barze

@pakicito
Przepraszam, fakt, poniosło mnie. Powinienem użyć bardziej kulturalnego zwrotu, więc: dzień dobry wszystkim gejom i transwestytom!
Przepraszam, fakt, poniosło mnie. Powinienem użyć bardziej kulturalnego zwrotu, więc: dzień dobry wszystkim gejom i transwestytom!
tarcer123 napisał/a:
Ręcami nie dało rady to podparł mordą. Wsio ok.
"Ręcami"

podpis użytkownika
Sapere Aude