👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poligonowi6 podczas snu kiedyś pies nasrał do mordy i stąd tak bardzo ich nienawidzi. Trochę wyrozumiałości ludzie

Lollkowaty napisał/a:
Wiesz jaka jest różnica pomiedzy psem a człowiekiem? Pies sie nie poci tak jak Twoje grube dupsko dlatego też nie jebie i nie musi sie myć.
Pot też nie jebie tylko bakterie które sobie zyja w spoconych miejscach. Podone żyja na psiej siersci, w samym pysku pies ma pełno bakterii, nie mówiac o niemytym dupsku.
Może nie czujesz tego zapachu bo sam jebiesz, albo się przyzwyczaiłes do zycia w chlewie z psim odbytem przy mordzie,.
P.S psu sie poci nos i opuszki na łapach. Może teraz bedziesz troche mądrzejszy.
poligon6 napisał/a:
Pot też nie jebie tylko bakterie które sobie zyja w spoconych miejscach. Podone żyja na psiej siersci, w samym pysku pies ma pełno bakterii, nie mówiac o niemytym dupsku.
Może nie czujesz tego zapachu bo sam jebiesz, albo się przyzwyczaiłes do zycia w chlewie z psim odbytem przy mordzie,.
P.S psu sie poci nos i opuszki na łapach. Może teraz bedziesz troche mądrzejszy.
Zaledwie kilka gruczołów potowych, nie zaliczałbym tego jako pocenie się. Ilość bakterii na psiej sierści to też temat do obgadania bo jak się okazuje, 10 razy więcej potrafi być na męskiej brodzie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie