Zawsze śmieje się z wieśniaków co mieszkają razem z bydłem w domu. Sra, smierdzi i jeszcze rzyga . Liże się po dupsku, a potem liże morde właściciela.
Wszedzie wala się sierść, jebie psim dupskiem i potem. K🤬a jak mozna żyć w takim chlewie?
Wszedzie wala się sierść, jebie psim dupskiem i potem. K🤬a jak mozna żyć w takim chlewie?
Piwko za materiał własny. Mnie ostatnio po wódce podobnie szarpało

poligon6 napisał/a:
Zawsze śmieje się z wieśniaków co mieszkają razem z bydłem w domu. Sra, smierdzi i jeszcze rzyga . Liże się po dupsku, a potem liże morde właściciela.
No to twoja rodzina ma z Tobą przej🤬e kolego
poligon6 napisał/a:
Zawsze śmieje się z wieśniaków co mieszkają razem z bydłem w domu.
Rolę się odwróciły, teraz to miastowi mieszkają z inwentarzem

Retsam hasła też piszesz od tyłu, myśląc że nikt ich nie pozna?

mygyry napisał/a:
Dokladnie spią z mordą przy psim odbycie.
Caramon napisał/a:
Retsam hasła też piszesz od tyłu, myśląc że nikt ich nie pozna?
Ten nick jest starszy niż Twoji rodzice
Lollkowaty napisał/a:
No to twoja rodzina ma z Tobą przej🤬e kolego
Prosze, prosze, pierwszy zoofil, trafiony-zatopiony!
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Macha piesiowi przed nosem jakimś k🤬a zagrzybiałym przeszczepem z martwicą i dziwi się, że się zrzygał.

poligon6 napisał/a:
C🤬j ci do tego wieśniaku, kto jak mieszka. Typowy burak, co nie ma w domu o robić to idzie na ławeczkę przed domem przy głównej ulicy na jego wsi i komentuje z kolegami obdartusami, kto jak sie ubrał, kto czym jeździ. gardze toba w c🤬j i tfuu mela ci na ryj parchu.
mygyry napisał/a:
Rolę to mozesz zagrać w serialu.
ROLE, k🤬a, się odwróciły.