👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
eh kobieta nie moze poradzic sobie po stracie dziecka, co w tym smiesznego pajacu ?
wyjątkowo podpiszę sie pod komentarzem wyżej.TO JEST SADOL (nawet na obecnym poziomie) gdzie nabijamy sie do bólu. Czasami dziwnym trafem czy też przekorą pewne tematy ciężko (jesli w ogóle) wchodzą bo włącza sie empatia i zrozumienie...
Tylko osoby bez dzieci mogą koło czegoś takiego przejść obojętnie.

dobra.wróżka, Zgadzam się z Tobą... Pytam tylko, po co publikować to w intenecie?
Nie doświadczyłem takiej sytuacji, nie doświadczę (na szczęście), więc nie wiem jakbym się zachowywał.
Niemniej - Od tego jest psycholog, terapeuta czy rabin. Nie internet pełen takich 'śmieszków' jak my.
Pozdrawiam.
Nie doświadczyłem takiej sytuacji, nie doświadczę (na szczęście), więc nie wiem jakbym się zachowywał.
Niemniej - Od tego jest psycholog, terapeuta czy rabin. Nie internet pełen takich 'śmieszków' jak my.
Pozdrawiam.

Cara_Al_Sol
Być może jest w jakiejś grupie wsparcia i w ten sposób dzielą się tym między sobą.
Na pewno to w jakiś sposób pomaga jej uporać się z taką tragedią.
Być może jest w jakiejś grupie wsparcia i w ten sposób dzielą się tym między sobą.

Na pewno to w jakiś sposób pomaga jej uporać się z taką tragedią.
możliwe, że gdzieś na sadisticu zostało umieszczone video z chwilą ich śmierci

dziewczyny , jesteście na sadolu, czyli środowisko specyficzne, lecz może odpowiecie
zawsze mnie ciekawiło
jak ma się trauma matki dziecka kilkumiesięcznego po jego stracie, do aborcji
wiem facet kobiety nie ogarnie, ale
zawsze mnie ciekawiło
jak ma się trauma matki dziecka kilkumiesięcznego po jego stracie, do aborcji
wiem facet kobiety nie ogarnie, ale

Co za matka
tortu nie widać, nie wspominając o prezentach, co te dzieciaczki mają teraz począć, dwa balony tylko dostały a prezenty gdzie?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie