Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
sadole!
od czasu do czasu wrzucam tu swoje nadające się do tematu sadola komiksy albo krótkie animacje, głównie jakieś śmieszne rzeczy, pomyślałem, że może tym razem podzielę się z Wami nieśmiesznymi obrazkami, które zdarza mi się dłubać w wolnym czasie, niektóre trochę ponure inne w klimacie ćpuńskim,
dla chcących więcej źródło:
facebook.com/komarywczekoladzie/

p.s. może tym razem się uda propozycja:
możecie wpisywać różne pojebaństwa wkomentarzach, a ten, który najwięcej piw zbierze- postaram się zilustrować

motywujący bonus z tekstem znanego powieściopisarza:

podpis użytkownika

facebook.com/komarywczekoladzie
Zgłoś
Halman 2017-10-04, 16:10 8
Myślący nad opisem Fantastico.
Zgłoś
ProVVe 2017-10-04, 16:14
Myśle sobie nad dziarą typu -Inkwizytor z postawą wuja Sama w stylu "chcemy Ciebie" z tym palcem wskazującym (napis oczywiście "i want you" jak z krwi czy cos. Ten z jednej pozycji calkiem spoko ) , ale w okrągłych okularkach jak z helsinga z jedna strona twarzy ciemna zeby odbijalo sie to białe szkiełko i wyszczerzony uśmiech takie oblicze pewneości siebie z lekkim świerem. Śmiało stwórz takie dzieło w mrocznym klimacie i mozliwe, że sobie strzele takie cacko jak fajnie wyjdzie... Wiesz bo nie wiem czy jakies fajne tło by jeszcze się przydało... Ogólnie to mój własny pomysł na pok🤬ione zycie i czas

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Adolf 2017-10-04, 16:15 4
Pierwszy i trzeci - 10/10. Twórz więcej. Dałem Ci nawet piwo na zachętę. Nie sp🤬ol tego

wójek napisał/a:

możecie wpisywać różne pojebaństwa wkomentarzach, a ten, który najwięcej piw zbierze- postaram się zilustrować

Jedziesz z tą sceną:
Zgłoś
A................o 2017-10-04, 16:15 2
wójek napisał/a:

p.s. może tym razem się uda propozycja:

Polska. Tego nie dasz rady zilustrować.
Zgłoś
The_Generat 2017-10-04, 16:18 7
coś w klimacie tomb ridera, lara z wielkimi cyckami , dwie spluwy w łapach... i wibrator w cipce
Zgłoś
pazuzu 2017-10-04, 16:21
Ciekawa, ekspresywna wyobraźnia, brawo
Zgłoś
Ohoho 2017-10-04, 17:22 1
Król krabuff
Zgłoś
Presty 2017-10-04, 17:29 1
Wójek, masz chłopie fajną kreskę, pomysły i specyficzny klimat.
Szacun bez kitu.
Dam dowód - ile chcesz za tego chłopka z grabiami?
Zgłoś
ottohetman 2017-10-04, 17:29 1
Moze sie myle ale na niektore rysunki wplyw mialy teledyski Gorillaz. Super temat. Prosze o wiecej.
Zgłoś
zMiEnNy_NiCk 2017-10-04, 17:43 1
To ja poproszę poje.banego komara w czekoladzie...
Chcę to ujrzeć...
Zgłoś
p................a 2017-10-04, 17:46 3
HAL9000/2 napisał/a:

Myślący nad opisem Fantastico.

Przebijam. Fantastico i ratoshi czy jak on tam siedzą patrząc na gotującego się kraba, rozmyślając nad opisem i sucharem sytuacyjnym a obok na zmywaku zap🤬la loloala
Zgłoś
pazzuzu 2017-10-04, 17:48 1
ubranko czlowieka to dialog z fimlu donnie darko, gdzie bohater rozmawia z krolikiem w kinie.
narysuj jak bog sie spopiela i odradza, a podpala go no wlasnie kto.
Zgłoś
K................h 2017-10-04, 17:52 9
W obrazkach z motywem dziewczynek doszukałem się głęboko zakorzenionych, wypartych ze świadomości fantazji pedofilskich. Pomyślcie. Dziecko wabione na przynętę: kotki, cukierki, tutaj akurat jabłko. Za sznurki pociąga on, autor zilustrowany jako konar będący alegorią potężnej erekcji. Na drugim obrazku dziewczynka podchodzi z mniejszym entuzjazmem. Najwyraźniej oswojona i pogodzona z sytuacją wie już co ją czeka, oprawca również się nie kryje ze swoimi zamiarami, stąd pokaźny ogon również symbolizujący popęd seksualny jest jawnie obnażony.
Zgłoś
o................o 2017-10-04, 17:52 1
sfery.wikia.com/wiki/Baator
Masz tu prawdziwą skarbnicę inspiracji.
Świat mało wykorzystany, ale z ogromnym potencjałem artystycznym.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie