dla takiego woda to jak dla nas kwas.. powinien się rozpuścić albo momentalnie wytrzeźwieć i wyskoczyć
Holandia.
Następne pokolenia będą myslały, że cz🤬chy są rodowitymi Europejczykami
Następne pokolenia będą myslały, że cz🤬chy są rodowitymi Europejczykami

Myślałem, że jak to w Holandii tradycyjnie psami go poszczuje, albo kijem przyjebie....oj pozmieniało się ....
Miałem podobną sytuację mieszkając w Nl. Pojechałem na Breda Festival po festivalu jakaś baba +100kg zaczęła tańczyć jakby miała wpaść do kanału. Zatrzymałem ją i mówiła, że mieszka kawałek i nie potrzebuje pomocy. Zgon totalny szpital obok gościu zadzwonił na karetkę a oni że nie przyjadą. W Nl nie ma wytrzeźwiałki. A oni chleją w opór jak Niemcy co chwila jakieś święta

Ładny krokodyl
J🤬 wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
podpis użytkownika
J🤬 jebiących PIS i KonfederacjęJ🤬 wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
W tle nap🤬la (śpiewa) Bogatka - sikorka po angielsku to "tit", a sikora bogatka to "Great tit". Czyli w tle filmiku słyszymy "Great tits" (Bogatki) na początku sezonu lęgowego.