Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po pierwsze, multikonta są naruszeniem regulaminu Sadola. Po drugie, ta nowa strategia aby sugerować równość obu stron bo ludzie już nie łykają propagandy wprost pro-kacap też już się opatrzyła.
Nie wiem na jakiej podstawie wywnioskowałaś, ale ja się nie bawię w jakieś multi konta.
Po pierwsze, multikonta są naruszeniem regulaminu Sadola. Po drugie, ta nowa strategia aby sugerować równość obu stron bo ludzie już nie łykają propagandy wprost pro-kacap też już się opatrzyła.
O czym Ty do na mnie mówisz dziecko? Nie potrzebuje mieć multikont, bo nawet nie wiem w jakim celu miałbym mieć. Dla piwa? 🤣🤣🤣
Wyjdź z piwnicy i porównaj mentalność ludzi z obu krajów. Nie odróżnisz ruska od ukra. Z daleka poznasz po ryju bolszewików I nie odróżnisz jednego od długiego, bo z tej samej kadzi są.
Snuj dalej swoje historię, ale tym razem poruszaj głową w lewo i prawo, żeby te kulki co masz w głowie, zaczęły się od siebie odbijać, to pomogą Ci w wymyślaniu swych teorii.
O czym Ty do na mnie mówisz dziecko? Nie potrzebuje mieć multikont, bo nawet nie wiem w jakim celu miałbym mieć. Dla piwa? 🤣🤣🤣
Wyjdź z piwnicy i porównaj mentalność ludzi z obu krajów. Nie odróżnisz ruska od ukra. Z daleka poznasz po ryju bolszewików I nie odróżnisz jednego od długiego, bo z tej samej kadzi są.
Snuj dalej swoje historię, ale tym razem poruszaj głową w lewo i prawo, żeby te kulki co masz w głowie, zaczęły się od siebie odbijać, to pomogą Ci w wymyślaniu swych teorii.
Ty się śmiejesz, a laaaaaaaaaata temu tutaj była afera, że gość dziesiątki multikont miał i i wpychał mnóstwo swoich wstawek na główną

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie