👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po tych szczątkowych, acz wnikliwych wypowiedziach, wnioskuję, iż to jednak kanapy
[ Dodano: 2025-05-03, 08:49 ]
A nawet kacapy!

[ Dodano: 2025-05-03, 08:49 ]
A nawet kacapy!

Ludzie na dole myśleli, że to aniołkom w niebie ze śmiechu puściły zwieracze i na ziemię spadł gówniany deszcz... 😉
A to pan kacapek się osrał na miętowo.😁
A to pan kacapek się osrał na miętowo.😁
Kacap/ukr ? Przecież to...to samo. Ten sam błotny język i mentalność
psyhepl napisał/a:
Nogi osrane po same onuce
Jakby nie pozbyli się balastu to by było po nich.
Bestia_z_aquaparku napisał/a:
Trochę zabrakło
Do szczęśliwego zakończenia.
kurde, lekki wiaterek... :/

viking19 napisał/a:
kurde, lekki wiaterek... :/
Wybacz, ale nie kumam.
Bestia_z_aquaparku napisał/a:
Wybacz, ale nie kumam.
no zwiało by ich w tę jebitną przełęcz!
masz strzałeczki, czerwone kółeczka mam jeszcze dodać?? xD
viking19 napisał/a:
no zwiało by ich w tę jebitną przełęcz!
masz strzałeczki, czerwone kółeczka mam jeszcze dodać?? xD
No i teraz kumam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie