Dziś chciałbym wam zaprezentować moją ulubioną technikę kończącą w MMA, Trójkąt nogami. Piekielnie trudne do wykonania podczas walki, dlatego też filmik z UFC
3 piękne poddania
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-11-15, 19:34
Gość z 3 filmiku już się cieszył jak go założył. Da się wyjść z tego trójkąta?
kajet1916
oczywiście, że się da wyjść z trójkąta, możesz to zrobić opierając się na technice BJJ, chyba że jesteś fizolem i potrafisz zrobić to tak jak słynny Rampage Jackson
youtube.com/watch?v=nAP5G9Bav5c w 53sekundzie filmiku
a do autora, założenie trójkąta nogami to chyba jednak jedna z łatwiejszych metod poddania przeciwnika podczas walki... nie licząc chyba tylko kimury ;P
Szybko się poddali. Musiało im okropnie walić z jąder.
Ja natomiast wole balache z powietrza. Bardzo skuteczna i efektowna dźwignia.
Ale trzeba uważać bo jeśli zbyt mocno wygniesz biodra możesz połamać ręke przeciwnika ;d
Dlatego nie trenowałbym takiego gówna. Wygląda pedalsko. Nie ma to jak klasyczne oklepywanie się po mordach. Tylko czekać jak będą walczyć z wibratorami.
konto usunięte
2014-11-16, 13:52
iamthelaw napisał/a:
Dlatego nie trenowałbym takiego gówna. Wygląda pedalsko. Nie ma to jak klasyczne oklepywanie się po mordach. Tylko czekać jak będą walczyć z wibratorami.
Kolego jeżeli dostrzegasz pedalstwo tam gdzie go nie ma to masz poważny problem.
Hmmm powiem tylko tyle że życzyłbym aby osoba robiąca taki trójkąt trafiła na osobę obeznaną z siłownią na nieco większym poziomie jak wojownicy wago średniej i lekkiej. Miałbym nieziemską satysfakcje podnosząc takiego kolesia do góry i rozbijając jego plecy o mate ringu. No ale to tylko moja teoria.
konto usunięte
2014-11-16, 13:56
Cyrk
2014-11-16, 13:57
Ten trójkąt to jest jakaś kpina. Chwyt który powstał i może być stosowany jedynie przy zachowaniu poszanowania tysiąca bezsensownych reguł. W realnym świecie umieszczenie krocza 3 cm od zębów przeciwnika skończy się bezpłodnością...
konto usunięte
2014-11-16, 14:01
Najlepsze trójkąty nogami to robią kolesie od Ghetto gaggers i Facial abuse- nie od dziś znani na hardzie