👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może i nad morzem, ale na suchary i tak potrzeba czegoś do popicia

meszamorum napisał/a:
Może i nad morzem, ale na suchary i tak potrzeba czegoś do popicia
Obrazek
Jesteś tutaj trochę ponad miesiąc a tak w piórka obrosłeś?

Podróba "nie ma cwaniaka na warszawiaka". Osobiście uważam, iż oryginał lepszy.
Po "Projekt Warszawiak" i "Projekt Sopot" (czy jak kto woli trójząb) czekamy teraz z niecierpliwością na "Projekt Trąbki Wielkie"
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Avik96 sprawdź znaczenie słowa "parodia" potem "podróba" i nie używaj więcej słów jeśli znaczeń nie znasz bo wstyd sobie robisz
Co do teledysku to również uważam że PW lepsze
Co do teledysku to również uważam że PW lepsze

moj boze jestem z 3city ale to jest strasznie gowniane, warszawiak przy tym gwalci, niestety.

@meszamorum wygrałeś plebiscyt na oszołoma tygodnia. Gratuluję.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie