👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Brawa dla tyskich ciot za brak kibicowskiej wiary w Reprezentację Polski. Nawet bukmacherzy w nich wierzą.

tolejbus to jeden z bardziej spedalonych pojazdów.
niby ma koła ale jeździ jak po torach
niby ma koła ale jeździ jak po torach
Carol napisał/a:
Brawa dla tyskich ciot za brak kibicowskiej wiary w Reprezentację Polski. Nawet bukmacherzy w nich wierzą.
Nie te czasy, teraz ludzie już w cuda nie wierzą.

zamiast "z euro szybko dostaniemy" lepszym rymem byłoby "wp🤬l dostaniemy"

Koko koko lubisz w czoko, wypnij dupe ty wywłoko, zwieracz rozkracz mi szeroko, spenetruje cię głęboko
Carol napisał/a:
czyzby gruba dziewica czekajaca na swojego ksiecia z bajki, wyladowuje swoje frustracje w internecie?

No, trolejbusy gotowe. Jak czytam was, to wydaje mi sie, ze gimbusy tez...

jozinb napisał/a:
czyzby gruba dziewica czekajaca na swojego ksiecia z bajki, wyladowuje swoje frustracje w internecie?![]()
Bitch please, lepiej być grubą dziewicą, niż chudą gejowską dz🤬ką jak ty.
POLSKA, BIAŁO-CZERWONI!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie