na początku się uśmiechnęła ale później gdy ogarnęła sytuację już nie było jej do śmiechu

padaka. jak dla mnie ustawione - stawiam wódkę typowi, któremu się to uda zrobić.
laska zaczęłaby się wierzgać, no chyba, że lubi jak ją obcy typ maca po dupie i obejmuje tak, że "nie może" się ruszyć. może dawno nie miała chłopaka...
tak czy siak japońce to turboz🤬by.
laska zaczęłaby się wierzgać, no chyba, że lubi jak ją obcy typ maca po dupie i obejmuje tak, że "nie może" się ruszyć. może dawno nie miała chłopaka...
tak czy siak japońce to turboz🤬by.

ustawione zasłania ręką se dziurę bo wie o cam. piwo sam wypije ...

Teraz mi tak przyszło coś głupiego do głowy.
Co powinien zrobić rudy, żeby kobieta bardzo szybko się przed nim rozebrała?
- Podpalić jej ubranie.
W sumie, pewnie znalazły by się takie, co by twardo stały i nie ukazały swojego nagiego oblicza rudemu.
Co powinien zrobić rudy, żeby kobieta bardzo szybko się przed nim rozebrała?
- Podpalić jej ubranie.
W sumie, pewnie znalazły by się takie, co by twardo stały i nie ukazały swojego nagiego oblicza rudemu.
Brak szacunku dla kobiet. Gdyby tak zrobił mojej urwałbym mu łeb przy samej dupie.
Cytat:
Tez tak robie swojej kobiecie
Jak ma cieczke...
wystarczy łańcuch i obroża

pisuar, a skąd wiesz jak się zachowują kobiety z tamtej kultury? Próbowała się bronić, ale nie dała rady jak widać bo jej ręce "zblokował". Ale z drugiej strony jak to nie jest ustawiane to pewnie ta laska tam regularnie bywała, albo z miesiąc czekał na ofiarę...
pns1993 napisał/a:
Brak szacunku dla kobiet. Gdyby tak zrobił mojej urwałbym mu łeb przy samej dupie.
Na szczęście są tu jeszcze normalni ludzie

Widać jak się panienka uśmiecha w momencie, gdy koleś zaczyna ją atakować... Ale i tak dobre.

podpis użytkownika