👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ifheowna napisał/a:
Dziwna gra wstępna.
Lepsza taka niż żadna, cała reszta jest bezlitośnie gw🤬cona zanim wyląduje w przepysznym kebsiku..
Pewnie dlatego tak dobrze smakuje, dobrze ubite.
Jak będziesz przecierał mordę po sosiwie pamiętaj ile ciężkiej (acz przyjemnej) pracy i wkładu kosztuje zrobienie dobrej baraniny.
Kastrolog napisał/a:
Lepsza taka niż żadna, cała reszta jest bezlitośnie gw🤬cona zanim wyląduje w przepysznym kebsiku..
Jak będziesz przecierał mordę po sosiwie pamiętaj ile ciężkiej (acz przyjemnej) pracy i wkładu kosztuje zrobienie dobrej baraniny.
Nie jem takiego gówna.
ifheowna napisał/a:
Nie jem takiego gówna.
Ja też nie, ale z ciekawości spytam.
A jakie gówno jesz, skoro nie takie?
sothis napisał/a:
Ja też nie, ale z ciekawości spytam.
A jakie gówno jesz, skoro nie takie?
Jem normalne zdrowe posiłki. Jak chcesz być fajny to nie ze mną takie p🤬lenie.
Miałem nadzieję, że któraś hopka będzie tuż przed kamieniem.
ifheowna napisał/a:
Jem normalne zdrowe posiłki. Jak chcesz być fajny to nie ze mną takie p🤬lenie.
Chciałeś powiedzieć "jem możliwie mało niezdrowe posiłki" jak rozumiem.
Zdrowe.... Przy obecnym skażeniu środowiska i metodach produkcji żywności zdobycie czegoś faktycznie zdrowego jest bardzo trudno wykonywalne, o ile wogole.
Kastrolog napisał/a:
Zastanawiająca jest Twoja wiedza w tym temacie. Przypadkiem nie masz praktyk u lokalnego ciapasa?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie