

Dziwna gra wstępna.
Lepsza taka niż żadna, cała reszta jest bezlitośnie gw🤬cona zanim wyląduje w przepysznym kebsiku..
Pewnie dlatego tak dobrze smakuje, dobrze ubite.
Jak będziesz przecierał mordę po sosiwie pamiętaj ile ciężkiej (acz przyjemnej) pracy i wkładu kosztuje zrobienie dobrej baraniny.
Lepsza taka niż żadna, cała reszta jest bezlitośnie gw🤬cona zanim wyląduje w przepysznym kebsiku..
Pewnie dlatego tak dobrze smakuje, dobrze ubite.
Jak będziesz przecierał mordę po sosiwie pamiętaj ile ciężkiej (acz przyjemnej) pracy i wkładu kosztuje zrobienie dobrej baraniny.
Nie jem takiego gówna.
Nie jem takiego gówna.
Ja też nie, ale z ciekawości spytam.
A jakie gówno jesz, skoro nie takie?
Ja też nie, ale z ciekawości spytam.
A jakie gówno jesz, skoro nie takie?
Jem normalne zdrowe posiłki. Jak chcesz być fajny to nie ze mną takie p🤬lenie.
Jem normalne zdrowe posiłki. Jak chcesz być fajny to nie ze mną takie p🤬lenie.
Chciałeś powiedzieć "jem możliwie mało niezdrowe posiłki" jak rozumiem.
Zdrowe.... Przy obecnym skażeniu środowiska i metodach produkcji żywności zdobycie czegoś faktycznie zdrowego jest bardzo trudno wykonywalne, o ile wogole.
Lepsza taka niż żadna, cała reszta jest bezlitośnie gw🤬cona zanim wyląduje w przepysznym kebsiku..
Pewnie dlatego tak dobrze smakuje, dobrze ubite.
Jak będziesz przecierał mordę po sosiwie pamiętaj ile ciężkiej (acz przyjemnej) pracy i wkładu kosztuje zrobienie dobrej baraniny.
Zastanawiająca jest Twoja wiedza w tym temacie. Przypadkiem nie masz praktyk u lokalnego ciapasa?
podpis użytkownika
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....