Panie i Panowie, pragnę Wam zaprezentować kilka screenów z jednej ze stronek na fb, której głównym i w zasadzie jedynym celem jest trollowanie małolat jeżdżących konno. Dlaczego ten fanpage jest taki wyjątkowy? Ze względu na komentarze Pań w przedziale wiekowym 12-20, które są na tym samym poziomie intelektualnym jak ich czworonożni przyjaciele. Wstawiam kilka perełek.
Sprawą zajęli się nawet dziennikarze, aaaaaa!
b................g
2014-01-15, 20:56
Niech to c🤬j. Hard wymięka przy tym
Najlepsze jest to, ze koleś ma wysmarowane na tablicy material dowodowy w sprawie obrazy swojej osoby.
p................s
2014-01-15, 21:10
A może policja się powinna zająć tymi nieletnimi co bluzgają na FB do autora strony. Przecież tam są pogróżki przeciwko jego zdrowiu i życiu. A takie cos jest karalne gdy jest skierowane bezpośrednio do istniejącej osoby. Autor powinien pozakładać każdej z tych lasek sprawę w sądzie (jej opiekunom) bo zapewne to jakaś patologia skoro używają takiego słownictwa. Może powinny trafić do rodziny zastępczej skoro mają w sobie tyle nienawiści do innego człowieka.
K🤬a, przecież konie to pop🤬lone zwierzęta, mam znajome które jeżdżą na konkursy jeździeckie i nie ufają koniom które mają po kilka lat. Jednej na padoku koń bez powodu stanął dęba, zrzucił ją i próbował zdeptać...
Madroxx napisał/a:
"Pań w przedziale wiekowym 12-20"
A ciekawe jaki jest wiek trollów
Ja mam tyle co w profilu
Pozdrawiam Kuń Marcel
N................s
2014-01-15, 21:17
-andromeda- napisał/a:
To nie ja, to admin tej strony. Ja niestety nie jestem adminką, a chciałabym.
a to sorki ^^
-................-
2014-01-15, 21:19
Złowroga Pralka ! napisał/a:
Ja mam tyle co w profilu
Pozdrawiam Kuń Marcel
No nie ściemniaj, że jesteś Kuń Marcel?

Daj mi opiekę nad stroną, już ja się nią odpowiednio zaopiekuję!
To co się dzieje na tym fanpejdżu to istna definicja gównoburzy. Wspaniała zabawa dla całej rodziny!
Najlepsza strona na facebooku.
Konie są straszliwymi ludźmi.
k🤬a a potem tacy pop🤬leńcy co gówno wiedzą zostają politykami
internet k🤬a powinien być od 18 roku życia żeby było jak najmniej kretynów
Kiedyś jak kuzyn zabrał mnie na farmę to tam mnie koń w stope uj🤬 przy karmieniu... popieram inicjatywę
O nawet Cyganie zostają powoli wplatywani xD
-andromeda- napisał/a:
No nie ściemniaj, że jesteś Kuń Marcel?
Daj mi opiekę nad stroną, już ja się nią odpowiednio zaopiekuję!
my jesteśmy tylko małymi pomocnikami mikołaja
P................8
2014-01-15, 21:50
Ja p🤬lę,historia o koniu ludożercy mnie rozj🤬a jak i reszta tych chorych opowieści i te dzieci co to łykają jak pelikany masakra hahah, jak to dobrze,że nie mam córki...
-................-
2014-01-15, 21:51
Złowroga Pralka ! napisał/a:
my jesteśmy tylko małymi pomocnikami mikołaja
A szkoda, może i ja zostanę pomocnikiem Mikołaja.