Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Trollowanie " Mirka "
e................6 • 2013-08-31, 17:23
Pewnie słyszeliście kiedyś o tym jak ktoś zastał za wycieraczką swojego samochodu kartkę z napisem typu " kupię ten samochód " albo " kupie ten samochód, płacę 150% więcej niż na allegro " czy tym podobne głupoty ... takie coś rozmieszczają ludzie którzy handlują częściami samochodowymi . np samochód wart 1000zl kupią za 1500zl , klient sie cieszy a oni na częsci dostaną 4000zł .
Gdyby zdarzyło się to komuś z nas , na pewno było by to dośc wk🤬iające że nasza ukochana gablota została potraktowana jako złom ...
Proponuje w takiej sytuacji zdjąć ową kartkę , skserować i przywiesić na inne samochody . Taki handlarz na pewno zdziwi się gdy będzie co chwila odbierał telefony od właścicieli takich samochodów jak Audi A8 , Porsche Panamera , czy Mercedes Kl S

gdyby się nie spodobał pomysł . róbta z tym co chceta
Zgłoś
KrisCFC 2013-09-01, 12:34 3
Ładnie to tak oszukiwać sadystyczne społeczeństwo? Tu są takie nołlajfy, że nie ukryjesz przed nimi, że to nie Twój pomysł..nieładnie kłamczuszku, nie ma piwa... !

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
r................y 2013-09-01, 12:42
wypraszam sobie daleko mi do nołlajfa
Zgłoś
Black Snake 2013-09-01, 12:52 1
Też dostaję takie... Ale nie wiem po c🤬j jak mojego na części nie opłaca się sprzedać. Rozumiem dawać za wycieraczki gratów co ledwo jeżdżą. Czasami te kartki też widuję na samochodach, które kosztują po kilkadziesiąt tysięcy ;o

@Sralis_Mazgalis, u mnie w mieście kilka Porsche jeździ. Co prawda nie Panamera, ale jednak są.

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
majkel_admwz 2013-09-01, 13:05
jak widzę taką kartkę, to po prostu ją wyp🤬alam, ot cała historia
Zgłoś
d................r 2013-09-01, 13:08 1
ból dupy ścierw i frajerów, że ktoś jest fachowcem i chce zarobić - nie no k🤬a, jak kupuje auto za 1500 to powinien części też za 1500 sprzedać, tak z dobrego serca...
Zgłoś
Colossus 2013-09-01, 13:51 2
Ja p🤬le, koleś wyciąga pomocną rękę i chce kupić złom wart 1000zł za 1500 zł, ale oczywiście znajdzie się jeden z drugim, któremu to przeszkadza i będą jeszcze kolesia gnębić i gnoić. Typowo polskie zachowanie.
Zgłoś
SlawomirL 2013-09-01, 15:03
golip napisał/a:

Jak ktoś mi da 1500zł za auto warte 1000zł to mam szczerze wyj🤬e co on z nim zrobi.
A jak ktoś ma "ukochaną gablotę" to jej nie sprzedaje.

Ciekawe czy będziesz miał wyj🤬e jak się okaże że auto było użyte w jakimś przestępstwie.
Scenariusz jest prostu - gościu proponje np. 1500 PLN za auto warte 1000 PLN ale w umowie sprzedaży (pod byle pretekstem) wpisuje date nie dzisiejszą tylko pare dni do przodu.
Życze powodzenia na komisariacie.
Zgłoś
W................M 2013-09-01, 20:04
@up
No to jak pod 'byle pretekstem' sie zgadzasz na podpisanie dokumentu w ktorym widzisz nieprawidlowosci to..

powodzenia na komisariacie.
Zgłoś
SlawomirL 2013-09-01, 20:18
@up
Mój komentarz miał być przestrogą dla innych ale widzę, że zrozumiałeś go jako moją biografię.
Powodzenia u psychoanalityka.
Zgłoś
ander455 2013-09-01, 21:02
YYyyy... nie wiem ale w ostatnich 2 latach ktos wrzucił dokładnie to samo. Tylko ze on tak włąśnie zrobił. Nie wiem. Moze Twój stary ma konto i to opisał, czy ki c🤬j. Ale nagrode masz

Zgłoś
e................6 2013-09-01, 23:55
ander455 napisał/a:

YYyyy... nie wiem ale w ostatnich 2 latach ktos wrzucił dokładnie to samo. Tylko ze on tak włąśnie zrobił. Nie wiem. Moze Twój stary ma konto i to opisał, czy ki c🤬j. Ale nagrode masz

Obrazek

no to skoro k🤬a widziałeś to podaj linka bo jakoś nie sądzę żeby to było bo szukałem ... może było c🤬jowo potagowane , ale w takim razie ktoś już by mi dawno napisał że było .
Zgłoś