Pewnie słyszeliście kiedyś o tym jak ktoś zastał za wycieraczką swojego samochodu kartkę z napisem typu " kupię ten samochód " albo " kupie ten samochód, płacę 150% więcej niż na allegro " czy tym podobne głupoty ... takie coś rozmieszczają ludzie którzy handlują częściami samochodowymi . np samochód wart 1000zl kupią za 1500zl , klient sie cieszy a oni na częsci dostaną 4000zł .
Gdyby zdarzyło się to komuś z nas , na pewno było by to dośc wk🤬iające że nasza ukochana gablota została potraktowana jako złom ...
Proponuje w takiej sytuacji zdjąć ową kartkę , skserować i przywiesić na inne samochody . Taki handlarz na pewno zdziwi się gdy będzie co chwila odbierał telefony od właścicieli takich samochodów jak Audi A8 , Porsche Panamera , czy Mercedes Kl S
gdyby się nie spodobał pomysł . róbta z tym co chceta
Pycha pomysł dzięki
k................9
2013-08-31, 17:28
no fajne, też widziałem ten odcinek adbustera
Jak ktoś mi da 1500zł za auto warte 1000zł to mam szczerze wyj🤬e co on z nim zrobi.
A jak ktoś ma "ukochaną gablotę" to jej nie sprzedaje.
podpis użytkownika
Trzeźwość to stan przejściowy...
e................6
2013-08-31, 17:45
golip napisał/a:
Jak ktoś mi da 1500zł za auto warte 1000zł to mam szczerze wyj🤬e co on z nim zrobi.
A jak ktoś ma "ukochaną gablotę" to jej nie sprzedaje.
o to chodzi . ale nawet fura za 1000zł może być ukochaną gablotą i wtedy jak widzisz takie gówno za wycieraczką to krew zalewa ...
S................s
2013-08-31, 17:54
endriuksp666 napisał/a:
Proponuje w takiej sytuacji zdjąć ową kartkę , skserować i przywiesić na inne samochody . Taki handlarz na pewno zdziwi się gdy będzie co chwila odbierał telefony od właścicieli takich samochodów jak Audi A8 , Porsche Panamera , czy Mercedes Kl S
Nie wiem, czy wiele takich samochodów by się znalazło u nas na drogach. Golfy nie mogą być?
e................6
2013-08-31, 18:06
Sralis_Mazgalis napisał/a:
Nie wiem, czy wiele takich samochodów by się znalazło u nas na drogach. Golfy nie mogą być?
nie przesadzajmy , w każdym mieście znajdzie się parę zajebiście drogich fur , nawet w małych miejscowościach
Powiedz, z czym masz problem, bo nie rozumiem?
Jak by mi ktoś oferował 1500zł za grat wart 1000zł, cieszył bym się jak sk🤬ysyn, bo NIE ZNAM się na sprzedaży samochodów na części, a on, dzięki swojej przedsiębiorczości, da ma więcej za samochód który bym sprzedał za 1000zł, i sam do tego zarobi.
Wszyscy szczęśliwi, więc się pytam, GDZIE JEST K🤬A TWÓJ PROBLEM?
e................6
2013-08-31, 18:41
Meliar napisał/a:
Powiedz, z czym masz problem, bo nie rozumiem?
Jak by mi ktoś oferował 1500zł za grat wart 1000zł, cieszył bym się jak sk🤬ysyn, bo NIE ZNAM się na sprzedaży samochodów na części, a on, dzięki swojej przedsiębiorczości, da ma więcej za samochód który bym sprzedał za 1000zł, i sam do tego zarobi.
Wszyscy szczęśliwi, więc się pytam, GDZIE JEST K🤬A TWÓJ PROBLEM?
nie chodzi tutaj o rozwiązywanie problemów tylko o ciekawy sposób na Trollowanie handlarza , nie każdemu może się spodobać ale " człowiek sk🤬iel " by tak zrobił
a................i
2013-08-31, 19:00
geniusz zła
gdyby sie nie spodobało to róbta co chceta
Moze zgw🤬cic ci matke?
Weź się gościu za uczciwą robotę.
Trollować możesz pasożyty społeczeństwa, ludzi co 10 lat na zasiłku siedzą, bezrobotnych z wyboru i wygody. Nie robię tu za żadnego obrońcę ale nie bawi mnie Twój pomysł. Facet chce zarobić, więc bez unoszenia się jakąś dumą o karteczkę za wycieraczką
Ja kiedyś wkręcałem wszystkich nowobogackich z okolicy.
Wystarczy takiemu wrzucić za wycieraczkę jego samochodu karteczkę :
Przepraszam bardzo za zarysowanie Pana/Pani samochodu. Wina całkowicie leży po mojej stronie.
Niestety nie mogłem zaczekać, gdyż jestem spóźniony na ... ( wpisujecie cokolwiek ).
Proszę o kontakt telefoniczny w celu ustalenia zapłaty za szkody : ( możecie podać numer kogoś ze znajomych. )
Na szczęście jutro już koniec wakacji hahaha
Chciałbym powiedzieć coś mądrego na ten temat... Ale nie jestem mądry więc powiem krótko: c🤬jowy ten twój pomysł.