Kto lubi koty musi mieć na bank Downa
Dziękuję. Zapasowy chromosom jak znalazł na raka. Wyj🤬 wadliwe geny, wstawić zapasowe i można żyć dalej.

Jak mam kota to na c🤬j mi jeszcze Ty...?
Jak mam kota to na c🤬j mi jeszcze Ty...?
to kot ma ciebie nie ty jego

Sam masz downa, dwóch ojców i nie masz kota. A teraz idź dać buzi swojemu pieskowi który chwilę wcześniej lizał się po dupie, a dwie chwile wcześniej wp🤬lił martwą kurę. Te szczekające sk🤬ysyny, które tylko zagryzać ludzi potrafią są tak poj🤬e, że możesz go nakarmić najlepszą jagnięciną, a on za chwilę i tak pójdzie wygrzebywać resztki ze śmietnika.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerSam masz downa, dwóch ojców i nie masz kota. A teraz idź dać buzi swojemu pieskowi który chwilę wcześniej lizał się po dupie, a dwie chwile wcześniej wp🤬lił martwą kurę. Te szczekające sk🤬ysyny, które tylko zagryzać ludzi potrafią są tak poj🤬e, że możesz go nakarmić najlepszą jagnięciną, a on za chwilę i tak pójdzie wygrzebywać resztki ze śmietnika.
Ja lubię psy i koty, więc c🤬j ci w dup (ale taki połowiczny).
PS. koty też liżą się po dupskach, a nawet op🤬lą kurę.
Sam masz downa, dwóch ojców i nie masz kota. A teraz idź dać buzi swojemu pieskowi który chwilę wcześniej lizał się po dupie, a dwie chwile wcześniej wp🤬lił martwą kurę. Te szczekające sk🤬ysyny, które tylko zagryzać ludzi potrafią są tak poj🤬e, że możesz go nakarmić najlepszą jagnięciną, a on za chwilę i tak pójdzie wygrzebywać resztki ze śmietnika.
Pies martwą kurę to raczej powącha i tyle, pójdzie dalej, chyba że swojego żeś głodził dniami. I nie, potrafią więcej niż zagryzanie ludzi, pogadaj z niewidomymi, z ratownikami, którzy wrócili wraz z psami z Turcji, z policjantami itd. Generalnie użyteczniejsze od ciebie radziu, widać po komentarzach, że uwielbiasz zgrywać mądrego, ale rzeczywistość jest niestety przykra w twoim wypadku.

Pies martwą kurę to raczej powącha i tyle, pójdzie dalej, chyba że swojego żeś głodził dniami. I nie, potrafią więcej niż zagryzanie ludzi, pogadaj z niewidomymi, z ratownikami, którzy wrócili wraz z psami z Turcji, z policjantami itd. Generalnie użyteczniejsze od ciebie radziu, widać po komentarzach, że uwielbiasz zgrywać mądrego, ale rzeczywistość jest niestety przykra w twoim wypadku.
Martwej kury to może i nie zje ale gówno znalezione na trawniku już bardzo chętnie. Podobnie pewnie jak ich właściciele
na bank to twoja matka siada na flakonie po harnasiu.