👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zamiast mieć jakiegoś miłego wspaniałego pieska to trzymają jakiegoś walniętego rozrywacza gardeł.
Up Sram na twoją miłość do tego czegoś. Następnym razem jak zobacze, że idziesz na spacerek ulicą z pieskiem bez kagańca to strzelam bez ostrzeżenia.
eaz napisał/a:
Up Sram na twoją miłość do tego czegoś. Następnym razem jak zobacze, że idziesz na spacerek ulicą z pieskiem bez kagańca to strzelam bez ostrzeżenia.
chyba z dupy po lewatywie przed dymaniem przez ojca

eaz napisał/a:
Chyba focha, że mama nie pozwoliła ci takiego kupić...

Za takiego pranka sranka koles odemnie by tez dostal w ryj. Normalna ludzka reakcja na takich z🤬bow

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie