T................3
2014-07-03, 19:08
No śmieszne w c🤬j, sie uśmiałem jak cholera

Chyba wiesz co masz zrobić?
Jakbym znał angielski to bym się posmiał.
markop4321 napisał/a:
Jakbym znał angielski to bym się posmiał.
Trzeba sie bylo k🤬a uczyc !!
g................y
2014-07-03, 21:41
A mnie takie coś wk🤬ia. "Trolować" to można kumpli na imprezie, a nie ludzi, którzy normalnie pracują. Chyba, że komuś brakuje podniet w życiu, albo uczciwego zajęcia, jak większości "prankowców"...
A mnie takie coś wk🤬ia. "Trolować" to można kumpli na imprezie, a nie ludzi, którzy normalnie pracują. Chyba, że komuś brakuje podniet w życiu, albo uczciwego zajęcia, jak większości "prankowców"...
@UP
Aż się z nerwów powtarzasz...

P
grudy napisał/a:
Pracujesz w Domino's Pizza ?
maciukrk napisał/a:
Trzeba sie bylo k🤬a uczyc !!
ale ja jeszcze siedze w podstawowce i nie ma angielskiego
grudy się jąka całymi zdaniami
Jak takie coś może kogoś śmieszyć...
K🤬a. Znam angielski, ale nie chce mi sie myśleć o czym to jest
Ale wy k🤬a p🤬licie. Krzywdy nikomu nie zrobił, a pracownicy pewnie sami się pośmiali. Siedzą cały dzień i przyjmują zamówienia a taki żart może umilić dzień. Ciekawy pomysł i wyszło śmiesznie, gdyby to było coś w stylu lej szybciej te cole... czy jakieś obelgi to fakt c🤬jnia.
d................p
2014-07-03, 23:07
rozj🤬o mnie na lopatki, wygrali chlopaki internet w tym miesiacu