👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hanysiontko napisał/a:
tokarz ... dobry zawód fajne fanty można robić i nie tylko a przy tym dobrze zarobić. A ja zostałem elektrykiem aż żal, i co ja z tego będę miał? nic najwyżej jebnie mnie 6KV i tyle ze mnie będzie, fuck! a mogłem skończyć studia...
Zajebisty z ciebie "elektryk", jak nie znasz przedrostków SI. Poza tym, ciekawe, kto by cię dopuścił do instalacji pod napięciem 6kV.

Toż tu nie ma ani toczenia, ani frezowania. Jest cięcie, piłowanie, wiercenie, szlifowanie, hartowanie (i pewnie odpuszczanie). Jeśli chodzi o samą obróbkę metalu.
Zajebiste hobby. Też mi się marzy coś takiego.
Wesołych.
Zajebiste hobby. Też mi się marzy coś takiego.
Wesołych.

@qiniki no oni dopiero robią zajebisty sprzęt, ale też trzeba spojrzeć na ich kuźnie, a to co ma Trollsky.
mblbn napisał/a:
co to jest to drugie przy nożu?
Krzesiwo z magnezją do rozpalania ogniska
Chłop jest genialny, podziwiam go że robi to co lubi i na prawdę mu to wychodzi.
Dziergać nóż kilkanaście roboczogodzin, żeby pójść do lasu i zrobić sobie herbatkę- szacun

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie