Żyjem sobie w trudzie, znoju-orzę ziemie, grzebie w gnoju! jestem panem W całej wsi bo mam AŁDI W TDI. Wszyscy we wsi mnie szanują, gdy zajadę swoją furą... Laski piszczą, kury gdaczą kiedy w AŁDI mnie zobaczą! gdy zajadę zaś pod kościół wszyscy mówią TO jest gościu... WÓZ wymiata Fordy, Fiaty, widać we wsi kto bogaty, a sam znaczek TDI wszystkim się po nocach śni .Idę orać bo już czas, zanim ZAZDROSC ZEŻRE WAS. Wy se siedźta i czytajta, mego WOZA podziwiajta!!! bo to auto cud techniki, Niemce robią super bryki!.
PS.nienawidzę Diesla w osobówkach. Ciągniki siodłowe, busy oczywiście ale nie oso.!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piękny trzask od razu po starcie

Nie ma to jak klekot.
konto usunięte
2012-11-29, 19:07
Gurgul99@
miałem niedawno alfę 156 na warsztacie i powiem Ci, że lawetę często odwiedzają te auta...
a co do spalania bawarki to po Kaliszu pali 13-14l/100km
konto usunięte
2012-11-29, 19:55
Spiny jak zawsze
Diesel to auto z konkretną duszą.. a poza tym to dobry diesel jest fajnie wyciszony. A odnośnie mocy i predkosci.. mam seata toledo 1,9 TDI 110KM V max 220km/h (na niemcach)
Żyjem sobie w trudzie, znoju-orzę ziemie, grzebie w gnoju! jestem panem całej wioski moje auto to fiat polski. Wszyscy we wsi mnie szanują, gdy zajadę swoją furą... Laski piszcza, kury gdacza gdy we fiacie mnie zobaczą! gdy zajadę zaś pod kościół wszyscy mówią TO jest gościu... WÓZ wymiata konie i traktory, wszyscy widzą żem jest chory. Wy se siedźta i czytajta, z mego WOZA się nie śmiajta!! Zobaczyta co się bedzie działo tuu jak ja kupie se DAEWOO, bo to auto cud techniki żółtki robią super bryki!!
Lepsze Audi niż wieśwagen to raz a pewnie sam jeździ tico z gazem.
Po kiego grzyba hejtuje diesle jak gówniane pojęcie mnie. śmiesza mnie tacy ludzie jak chce żeby mu auto paliło te 5 litrów na sto to jeździ dieslem może ma jakies kompleksy.
konto usunięte
2012-11-29, 22:02
konto usunięte
2012-11-29, 22:03
Tańsze modele Audi to praktycznie to samo co wieśwageny więc byłbym ostrożny w takich porównaniach.
Płyta podłogowa, silniki, zawieszenia, podzespoły a różnica w wyciszeniu, materiałach co ma robić ten "premium feeling" w Audi.
Mnie śmieszą z kolei te twierdzenia, że diesle palą połowę tego co benzyniaki, otóż nie.
Wydajność silnika wysokoprężnego jest lepsza o 20-25% niż benzynowego o tej samej mocy, no nijak dwa razy większe spalanie z tego nie wyjdzie.
Mam w domu diesla i benzyniaka, diesla tylko dlatego, że robi głównie trasy i przebiegi roczne ~40tys. km no i montaż gazu w nowoczesnych jednostkach jest albo ryzykowny albo drogi a nie każdy zamierza się męczyć np. w MPI, benzyniak daje więcej frajdy-zdecydowanie no ale kogo ja będę przekonywał.
maximek1989 napisał/a:
matiqq a ty dalej te swoje historie z simsów o bmw o warsztacie samochodowym weź człowieku zacznij żyć
a ta twoja beemka 2.2 w benzynie to ci spali na mieście 13 jak przez 50 km ją będziesz pchał zgaszoną
Kolejny znawca.
E36 z silnikiem 2,5 po mieście pali średnio 12-13L i to jest fakt! 2.2 pali podobnie. Jak komuś ten silnik pali 18L to coś jest nie tak, prawdopodobnie sonda lambda;]
maximek1989 napisał/a:
a ludzie którzy wypowiadają się że diesel jest do dupy to widocznie jechali kiedyś jettą z 85 roku w dieslu
Nie porównuj diesla z lat 80 do nowych dieslów które są wrażliwe niczym jajko.
Wybacz ale Jetta z 85 nie jest żadnym wyznacznikiem jakości chyba że w W11.
maximek1989 napisał/a:
frajerzy srał was pies i wasze benzyny a w szczególności ciebie matiqq debilu niemyty
A za wystającą słomę z butów należy się warn.
konto usunięte
2012-11-29, 22:24
Co w tym dziwnego? poza tym tego przebiegu nie robią dojazdy do pracy ani podróże służbowe tylko użytkowanie prywatne i to IMO nie jest mało jak na taką eksploatację.
Raz, że u nas infrastruktura drogowa jest inna niż na zachodzie gdzie autostrady są praktycznie wszędzie a zjazdy co kilkadziesiąt kilometrów więc siłą rzeczy robi się więcej kilometrów a dwa, że całe szczęście stać mnie by na ponad 1000 kilometrowe trasy latać a nie tłuc się samochodem.