👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zobaczyłem logo HD w 3D i profilaktycznie nie włączałem filmiku. W stacji Szymona M. nic dobrego dotąd nie poczynili i powyższy materiał pewnie nie jest wyjątkiem...

Siemek@ to jak byś nazwał filmik? Robienie w konia na stacji benzynowej?

@upup
Napisałem ogólnie o slangu internetowym, czyli słowo "gimbus" także miałem na myśli.
@up
A dlaczego nie? Byleby nie "trolosranie" -.- Jak w ogóle ktoś mógł wpaść na to, aby robienie ludzi w konia nazwać "trolowaniem"?
Za niedługo na hardzie w tytule filmików będą pisać zamiast: " Nasrał jej na twarz", to "Srlolował jej twarz"....
Napisałem ogólnie o slangu internetowym, czyli słowo "gimbus" także miałem na myśli.
@up
A dlaczego nie? Byleby nie "trolosranie" -.- Jak w ogóle ktoś mógł wpaść na to, aby robienie ludzi w konia nazwać "trolowaniem"?
Za niedługo na hardzie w tytule filmików będą pisać zamiast: " Nasrał jej na twarz", to "Srlolował jej twarz"....

"Ja nie wiem czy mi się tak uda bo on przeskakuje na TEN po kilka po TEN po parę TYCH po parę NO" I wszystko wiadome.

2 gosicu Konkretny :
Po Pare Ten...
Po Pare Tych...
Po Pare No...
Po Pare Ten...
Po Pare Tych...
Po Pare No...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie