📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:04

przesadzone, bo najpierw by przyjechała zrobiła oględziny, a potem dopiero solidną awanturę i strzeliła focha. jednak dobra metafora
jesli kobieta pyta was co to za dziewczyna (ta nieznajoma skądś tam) to znaczy, że jeszcze jej zależy

jesli kobieta pyta was co to za dziewczyna (ta nieznajoma skądś tam) to znaczy, że jeszcze jej zależy

POLAK_nie_polaczek napisał/a:
Niewinny facet miałby się jeszcze z czegoś tłumaczyć przez wasze zachcianki? Buhaha, jeszcze czego.Tak robią tylko Ci co się dali wytresować, a takie "coś" już trudno nazwać facetem. Jednak będę wyrozumiały dla Ciebie, patrz niżej.
![]()
Obrazek
Chyba baby dawno nie miałeś... Nie spełniasz "zachcianek" to i baba Twoich nie spełni i idziesz w odstawkę, tyle, a kuchnie mam w remoncie

Bo_Tak napisał/a:
Chyba baby dawno nie miałeś... Nie spełniasz "zachcianek" to i baba Twoich nie spełni i idziesz w odstawkę, tyle, a kuchnie mam w remoncie
Nie zrozumiałaś, więc Ci wytłumaczę.

POLAK_nie_polaczek napisał/a:
Facet wymasuje stopy, dopieści ciałko, wyliże dokładnie muszelkę, a w zamian za to dostanie soczystego loda, jeszcze do tego zimne piwko w trakcie i papieroska "po". Jeśli taki układ nie działa, to trzeba szybko zmienić osobę, z którą się jest.![]()
I tak to powinno działać

@UPy no tak... baba jak zwykle zrobi zamieszanie, a potem "no rzeczywiście masz rację". Wasz dialog idealnie oddaje rozmowy z kobietami

"żrodlo - nie mam pojecia", a na dole napisane "jebzdzidy" -.-"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie