Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Troszkę go poniesło
Barnellini • 2020-06-27, 1:50
Kto by pomyślał. Koleś wygląda raczej jak p🤬da a tu takie ekscesy. C🤬j wie o co poszło ale podejrzewam, że po prostu mu się nazbierało i musiał to z siebie wyrzucić

podpis użytkownika

Fuck lefties!!!
Zmieniono 1 razy Zgłoś
swampman 2020-06-27, 2:06 3
jak zwykle bez kontekstu bez poczatki itd itp bla bla bla
Zgłoś
chorym 2020-06-27, 2:43 28
swampman napisał/a:

jak zwykle bez kontekstu bez poczatki itd itp bla bla bla

Uzyj wyobrazni, np. Moim zdaniem pan w okularach byl w drodze na obiad rodzinny ze swoja luba gdy ta juz nie wytrzymala tego ciaglego napiecia i wyznala mu w koncu ze p🤬li sie z sasiadem na dodatek z ktorym pan w okularach jezdzi co weekend na ryby, Pech chcial ze drugi pan ktory kameruje wozil sie swoim brand new autem i byl krolem szosy przy tym jezdzac jak p🤬da wiec pan w okularach dal upust swoim emocjom i skutek koncowy mozna zauwazyc na powyzszym materiale.
Zgłoś
KaprysLosu 2020-06-27, 4:02 1
Barnellini napisał/a:

Kto by pomyślał. Koleś wygląda raczej jak p🤬da a tu takie ekscesy. C🤬j wie o co poszło ale podejrzewam, że po prostu mu się nazbierało i musiał to z siebie wyrzucić

samochody są zatrzymane na drodze, więc przyczyną jest sytuacja na drodze przed nagraniem. A czy idiota i furiat, czy furiat, ale z racją, tego się nie dowiemy, przynajmniej nie w tym odcinku...
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2020-06-27, 7:27 4
Don’t book cover by it’s judge .. czy jakoś tak

Zgłoś
botspam 2020-06-27, 8:00
Słysząc wymowę w 20 s stwierdzam że mu się należało

podpis użytkownika

ukryta treść
szukasz czegoś?
Zgłoś
Arathnmor 2020-06-27, 8:54
Ilu z was jeździ z pałą w samochodzie? Ja tam ewentualnie mam co najwyżej szpadel, no może jak zapomnę zabrać do domu to Gerber Golok.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
nano50 2020-06-27, 10:33 1
Arathnmor napisał/a:

Ilu z was jeździ z pałą w samochodzie? Ja tam ewentualnie mam co najwyżej szpadel, no może jak zapomnę zabrać do domu to

Ja mam piłę łańcuchową, a co?

podpis użytkownika

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
nono12 2020-06-27, 11:56 1
Czemu jak p🤬da? Bo nosi okulary? Myślałem że ocenianie p🤬dowatości na podstawie bryli skończyło się w podstawówce.
Zgłoś
Clistwood 2020-06-27, 13:21
nono12 napisał/a:

Czemu jak p🤬da? Bo nosi okulary? Myślałem że ocenianie p🤬dowatości na podstawie bryli skończyło się w podstawówce.

I ma wydziargane ręce. Pewnie jechał do rodziców swojej dziewuchy na niedzielny obiadek i chodził od rana wk🤬iony to w końcu pękł. Koleś po prostu był w złym miejscu o nieodpowiednim czasie.
Zgłoś
sens_ 2020-06-27, 20:36
nono12 napisał/a:

Morda tam p🤬dowaty okularniku.
Zgłoś
chico35 2020-06-27, 21:25
Clistwood napisał/a:

I ma wydziargane ręce. Pewnie jechał do rodziców swojej dziewuchy na niedzielny obiadek i chodził od rana wk***iony to w końcu pękł. Koleś po prostu był w złym miejscu o nieodpowiednim czasie.

włąśnie, wydziarana dłoń - zapewne jakaś włoska famila z new york
Zgłoś
AdamBrown 2020-07-01, 17:53
Koleś kupił sobie nowy samochód i pop🤬lał , pewnie pranki sranki gość nie wytrzymał zajechał mu drogę i wybił szybę, żeby sie odwalił, a ten wszystko nagle nagrał.

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś