👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem expertęu, to była kotka i miała młode. Takie nie boją się wystartować generlanie prawie do niczego.

hellbwoi napisał/a:
Jestem expertęu, to była kotka i miała młode. Takie nie boją się wystartować generlanie prawie do niczego.
Mam w domu chyba ze dwanaście kotów, wiec jestę bardziejszym ekspertę i nieraz widzę, jak małe gówniaki 2 miesięczne startują do mojego psa. Mój pies to 5 -cio letni american akita, więc ułomkiem nie jest, bo waży z 50 kg.
Hahahaha ten chomik na smyczy zdążył się udusić na tej karuzeli, a potem jeszcze do dogryzł kotek.
małe toto podobne do szczura, nic dziwnego że kot się pomylił
No jak lala sobie takiego pieska sprawiła to chyba jasne, że to ona będzie jego bronić, a nie on ją, choc tu zupełnie nie wyszło

Ktoś ogląda filmik jak ktoś ogląda i komentuje filmik a ja oglądam ten filmik
jeszcze ja to wrzucę na kompa i nagram telefonem w śmiechu hihu
jeszcze ja to wrzucę na kompa i nagram telefonem w śmiechu hihu
omgłomatkobosko napisał/a:
Mam w domu chyba ze dwanaście kotów, wiec jestę bardziejszym ekspertę i nieraz widzę, jak małe gówniaki 2 miesięczne startują do mojego psa. Mój pies to 5 -cio letni american akita, więc ułomkiem nie jest, bo waży z 50 kg.
Ty to musisz mieć smród w domu. Jakbyś był ekspertem to wiedziałbyś ile masz kotów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie