Umiesz liczyć? Licz na siebie. Nie umiesz liczyć? No cóż, nie ty jeden.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Konto usunięte
2011-05-22, 15:31
No baby, czego żeś się spodziewał?
Konto usunięte
2011-05-22, 15:34
"tępe c🤬y, raszple z drutu, nieuki j🤬e"
Konto usunięte
2011-05-22, 15:36
nie tylko blondynki potrafią zabłysnąć intelektem
@up
to są blondynki, tylko się maskują
60/5
podpis użytkownika
nie obwiniaj hip hopu za klamki walki i gangi
kratek71 napisał/a:
60/5
taa, każdy jest niewątpliwie pod wielkim wrażeniem twoich umiejętności matematycznych i analitycznego umysłu. A tak poważnie aż tak się podekscytowałeś tym że potrafisz to policzyć ze musisz to tu pisać takie truizmy?(przypominam one miały 50 sekund, ty ponad godzine)
Abstrah🤬jąc już od wypowiedzi mojego poprzednika, trzeba stwierdzić ze obowiązkowa matura z matematyki to jednak dobry zabieg. Szkoda że jest tak skrajnie banalna, teraz powinni podnieść poziom bo raczej bardziej jej poziom jest adekwatny do testu gimnazjalnego.
Konto usunięte
2011-05-22, 21:26
k🤬a jak widzę takie tępe głupie c🤬y, szczególnie jak ta z spuchniętymi warami która wyglądaj ka transwestyta to aż mi się k🤬s do dupy chowa, k🤬a zastanawia mnie 1 rzecz jak faceci mogą pruć takie k🤬a coś co nawet liczyć nie umiem, rozumiem laska może być głupia, ale k🤬a nie upośledzona na umyśle, ja p🤬le one powinny zamiatać ulice albo siedzieć w jakimś ośrodku dla upośledzonych a nie udawać wielkie damy w tv, k🤬a a potem się ludzie dziwią dlaczego społeczeństwo głupie,
ja p🤬le
Konto usunięte
2011-05-22, 22:23
Pierwszy raz w życiu mam ochotę wp🤬lić kobiecie.
nie moje pieniądze, p🤬le. Ale i tak puste suki ale jebnąłbym.
Konto usunięte
2011-05-23, 0:06
szczerze mówiąc jak ten facet tak gada i rozprasza to udało mi się to policzyć w 20sekund.
nie dziwie się że laski miały problem
Ogarnijcie, grają o milion, typ p🤬li im za uszami non stop, to im się poj🤬y najprostsze rzeczy i tyle.
Konto usunięte
2011-05-23, 0:17
Tak, pierwsze krzyczały że trudna matura z fizyki ! Nie uczcie się dalej
nugent napisał/a:
Pierwszy raz w życiu mam ochotę wp🤬lić kobiecie.