📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:37

W Polsce tacy sami geniusze trzymają się reklamówek, a nie poręczy.
1. Co to jest ładunek 400? 200 i 300 wiem ale 400 pierwszy raz słyszę
2. dziecko wygląda jak dmuchana lalka - od 0:21
Też nie wiem co to ładunek 400, bo 200 to będzie, jak osiągnie wiek poborowy xd o ile ten podły kraj jeszcze będzie wtedy istniał, bo jestem pewien, że się rozpadnie na setki małych republik.
Geraldinio napisał/a:
....
Dałem ci piwo przypadkowo. Uważam, że powinienem być wobec ciebie szczery w tej kwestii.

Bo w autobusie stoi się obok wózka z gondolą, a nie za nim. Właśnie po to, żeby nie przechylił się na bok. W ogóle wożenie takich maluchów w autobusie jest niebezpieczne, bo wózek jest lekki i nie ma pasów bezpieczeństwa. Dlatego tatuś powinien stać obok, zablokować koła i jedną ręką trzymać się poręczy a drugą asekurować dzieciaka, łaski nie robi.
Pepewatch napisał/a:
1. Co to jest ładunek 400? 200 i 300 wiem ale 400 pierwszy raz słyszę
Aż wpisałem w Googlach dla ciebie.
Rozumiem, że masz bana na wyszukiwarki?
Ładunek 400 (ros. Груз 400, Gruz czietyriesta) – określenie żołnierzy, którzy cierpią na zespół stresu pourazowego po doświadczeniach wojennych.
ra0mir napisał/a:
Aż wpisałem w Googlach dla ciebie.
Rozumiem, że masz bana na wyszukiwarki?
Ładunek 400 (ros. Груз 400, Gruz czietyriesta) – określenie żołnierzy, którzy cierpią na zespół stresu pourazowego po doświadczeniach wojennych.
Kolega z Podlasia? Pozdrawiam
viking19 napisał/a:
te skuhwysyny zawsze rzucają się pomagać, ratowac, gasić...(mówie o cywilach, w codziennym zyciu xD)
Dobre i dyplomatyczne

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie