👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapewno grafika nawiązuje do wszystkich obrazków tworzonych przez gimbiaze z losowo znalezionych "ikon" lat 90tych i podpisem "jeśli to pamiętasz to ...."

Proszę krem analny z pozytywnym atestem instytutu matki i dziecka
PO CO PANU TO???????
no cóż - żeby dziecko pupa nie bolała.
PO CO PANU TO???????
no cóż - żeby dziecko pupa nie bolała.

Po wstawce widze, ze Latino mial ciezko dziecinstwo.
Po jego avatarze, ze teraz cwiczy i albo bedzie ksiedza bic albo to polubil i szuka przyjaciol na silowni
Po jego avatarze, ze teraz cwiczy i albo bedzie ksiedza bic albo to polubil i szuka przyjaciol na silowni

Jeżeli macie robić takie obrazki z pedofilami, to róbcie z jakimiś zarośniętymi starymi dziadami, to wtedy każdy będzie ich hejtował, bo jeżeli wrzucacie księdza pedofila to już jest oburzenie ze strony katoli. Księża pedofile są ok, bo katolicy, ale zwykli, pedofile są już do kastracji. Pozdrawiam logicznie myślących.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie