📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Pabianice. To jest trzeżwy gość. W Pabianicach nawet policja ma alkomaty wyskalowane od 2.0 promili. Do 2.0 jest zielona dioda . W Pabianicach na trzeżwo nie ujedziesz życia
Typowo objaw bimbru. Łeb jeszcze chodzi ale napęd wysiada, włącza się tryb tylny defiladowy. Przerabiałem wiele razy
Typowo objaw bimbru. Łeb jeszcze chodzi ale napęd wysiada, włącza się tryb tylny defiladowy. Przerabiałem wiele razy

rostyty45 napisał/a:
Pabianice. To jest trzeżwy gość. W Pabianicach nawet policja ma alkomaty wyskalowane od 2.0 promili. Do 2.0 jest zielona dioda . W Pabianicach na trzeżwo nie ujedziesz życia
A mi tam się podobało, hotelik klawy, świetny basen na 3 piętrze, kebab czynny do późnych godzin nocnych... Czego chcieć więcej?
0rion napisał/a:
co mu jest? xd
Załączyli mu program kontroli umysłów, tylko jego operator jeszcze joysticka nie skalibrował...
rostyty45 napisał/a:
Poplakalem się!!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie