Jak prawie?czyli napluła sobie po wszystkim w p🤬de tak?!up up pogratulujcie matkom celności.

@2xUp Może robiła loda a typ chciał w c🤬kę i nie zdążył się spuścić w ustach ;d.
Nie czepiajcie się dziewczyn. One od zawsze wkładają sobie różne rzeczy w p🤬dę. Ku naszej uciesze oczywiście.
Jak czytam "śmiechłem" "beka" np. z miejsca dostaje katatoni a mózg wypływa mi uszami i nosem. Owszem używam na codzień różnych debilnych słów ale te przechodzą pojęcie, zwłaszcza używane jako co 2 słowo, albo jako bezmyślnie utarty zwrot powtarzany jak mantra. "Ale masakra" i tak dalej.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Ale skąd do jasnej ciasnej wytrzasnęliście to "śmiechłem" ? Ni to śmieszne, ni to do c🤬ja nie podobne. A tylko wk🤬ia normalnego człowieka, jak to widzi.
I masz babo placek. Karma działa błyskawicznie
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Vabanek napisał/a:
śmiechłem
I już wiem, że mam do czynienia z gimbusem. Dobre są takie słówka jak "śmiechłem", "beka". Mentalne ułomki same się nimi tagują i człowiekowi łatwiej jest rozpoznać biegunkę umysłową którą można śmiało przescrollować dalej od normalnego tekstu.

Basmacz napisał/a:
I już wiem, że mam do czynienia z gimbusem. Dobre są takie słówka jak "śmiechłem", "beka". Mentalne ułomki same się nimi tagują i człowiekowi łatwiej jest rozpoznać biegunkę umysłową którą można śmiało przescrollować dalej od normalnego tekstu.
Dobra nie spinaj pośladów, bo chłopakowi będzie ciężej wejść

Vabanek napisał/a:
Dobra nie spinaj pośladów, bo chłopakowi będzie ciężej wejść
![]()
Jak mniemam znajomość problemów mogących wystąpić w czasie penetracji analnej pochodzi z autopsji? ;>