W Ghanie można się spotkać z dość nietypowa tradycją dotyczącą pochówku zmarłych. Trumny zupełnie nie przypominają stosowanych na całym świecie, są kolorowe, mają nietypowy kształt, co ma sprawić, że nawiązują do statusu społecznego lub zawodu zmarłego.
[ Komentarz dodany przez: P@N K@C: 2012-09-27, 11:19 ]
wrzuć sobie resztę w komentarze
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten pierwszy będzie miał respekt, mercedes będzie oznaczać, że zdołał go ukraść
konto usunięte
2012-09-27, 10:38
konto usunięte
2012-09-27, 10:49
Ciekawe jak wyglądałaby trumna murzynki, która była prostytutką
konto usunięte
2012-09-27, 11:01
konto usunięte
2012-09-27, 18:09
ciekawe jakby wyglądala trumna proktologa..
Szczerze mówiąc chciałbym być pochowany w czymś takim a nie w smętnym pudle.
I ciekawe jak w takim układzie wygląda trumna grabarza.
A gdzie trumna w kształcie wora na bawełnę
A ja chciałbym być pochowany twarzą w dół. Żeby mnie wszyscy mogli w dupe pocałować...
Ta ostatnia to pewnie dla jakiegoś dzieciaka, który zginął na wojnie... U nich to normalne, że szeregowcy mają po 10 lat.
Tak sobie siedzę, palę, przeglądam i doszedłem do wniosku, że jak by ludzi pionowo chować na naszych cmentarzach... Jaka to by była oszczędność na parcelach .... chmmm. chmmm....