📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49

Dla mnie Trump jest genialny. W Stanach jest najwieksza debata na temat wladzy i definicji panstwa w dziejach tego kraju. I skubany ma swoja prosta taktyke, jak 5 letnie dziecko - biznes. Dla wszystkich.
To ze kompletnie nie nadaje sie na prezydenta to inna sprawa.
To ze kompletnie nie nadaje sie na prezydenta to inna sprawa.
Jeżeli myślicie że tak skorumpowany system pozwolił wybrać wybawcę i osobę która może wszystko to musicie być kretynami. Wystawili kandydata który miał być wybawcą, ale ten wybawca niesie ze sobą jakiś plan o którym pewnie się kiedyś przekonamy. Już dał popis zrzucając MOAB.
maksymilian45 napisał/a:
Jeżeli myślicie że tak skorumpowany system pozwolił wybrać wybawcę i osobę która może wszystko to musicie być kretynami. Wystawili kandydata który miał być wybawcą, ale ten wybawca niesie ze sobą jakiś plan o którym pewnie się kiedyś przekonamy. Już dał popis zrzucając MOAB.
O zrzuceniu MOBA dowiedział się po fakcie. Swoją drogą i tak za rok nie będzie można ich użyć, a po CIA trzeba było posprzątać czymś mocnym.

maksymilian45 napisał/a:
Jeżeli myślicie że tak skorumpowany system pozwolił wybrać wybawcę i osobę która może wszystko to musicie być kretynami.
Wybawcę... a kogóż miałby wybawiać? Ludzie (nie tylko w U.S) mają dość rasowych polityków:
U nas było podobnie z tą różnicą , że większość ludzi boi się postawić na kogoś nowego. A taki Trump to jak nasz elektryk (tylko bogatszy).
Choć mam takie przeczucie, że Trump nie dożyje końca kadencji.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie