Jeżu słodki w morelach co ta baba wygaduje, chyba za dużo przebywa w kościele a za mało w psychiatryku
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
pazuzu napisał/a:
Ale co ma się polio do seksu? Widać ma mózg wyprany że seks jest zły
To Ty masz mózg wyprany skoro nie zrozumiałeś o czym babka prawi. A prawi bardzo dobrze Polioku.
[ Dodano: 2025-03-10, 22:06 ]
Egzekutorka napisał/a:
Po pierwsze: nie zesraj się
Po drugie: gdzie napisałam aby łączyć genitalia poza małżeństwem?
Po trzecie: osoby świadome i dojrzałe seksualnie niezależnie od statusu związku wiedzą, że dobry seks jest przede wszystkim połączeniem duszy i ciała
Po czwarte: wyjdź czasem z tej piwnicy
Obejrzyj jeszcze raz to może zrozumiesz o czym babcia prawi, a tak to zwykły Poliok z Ciebie.
Dobrze prukwa lewi ...bez sexu zostanie uratowana planeta i nie będzie groziło przeludnienie na planecie 😆
przerażające jest to, że nikt z was na pierwszej stronie komentów nie wziął pod uwagę że baba trolluje bo jak pod polio podpieła poliakow to aż nosem smarkłem.
Jesteście bardziej zacietrzewieni niż ta babka
tak bardzo to kolego
Jesteście bardziej zacietrzewieni niż ta babka
Tymonek napisał/a:
Babka sobie p🤬de kręci co widać po ostatnim zdaniu a wy łykacie
tak bardzo to kolego
Wy się śmiejecie, a na swój sposób babka ma rację, tylko stosuje błędnych argumentów. Ludzkość, a w szczególności tzw "biali ludzie", w tym również przede wszystkim Polacy katolicy i prawacy nie powinni się w ogóle rozmnażać. Jakikolwiek stosunek heteroseksualny, tego typu związki i relacje, płodzenie i rodzenie dzieci, powinny być zakazane i surowo, oraz dotkliwie karane., a każda osoba, która cierpi na heteroseksualną dewiację powinna być leczona w zamkniętym ośrodku psychiatrycznym
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie