Trutka
konto usunięte
• 2012-07-16, 21:09
Pewnego razu ojciec wybrał się ze swoim synem na zakupy. Kiedy stali przy kasie wzrok dziecka przykuła paczka prezerwatyw. Były kolorowe i z truskawkami na obrazku. Chłopak myśląc, że to gumy do żucia wziął paczkę do ręki i powiedział do taty:
- Tato! Kupisz mi takie gumy?
- Odłóż to - powiedział ojciec.
- Proszę, tato! Podzielę się jedną z tobą...
- To nie są gumy do żucia...
- A co to jest?
- To? To taka trutka na bociany...
po tagach nie znalazłem
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-07-17, 13:33
Kiedyś szczytem lansu w hejterstwie był jeżdżenie po Cordobie... czy jak mu tam było :\
konto usunięte
2012-07-17, 15:24
konto usunięte
2012-07-17, 17:35
po komentarzach widze że "ktoś" zrobił dobrze adminowi
konto usunięte
2012-07-17, 18:20
konto usunięte
2012-07-17, 18:47
Oj chyba nowa pozycja w regulaminie powstała. Tyle warnów w jednym temacie.
@tomsson
Jakie plecy? To, że ludzie sie spuszczają nad tematem sucharów bongmana i muszą o tym przypominać wszędzie nazywasz plecami u modów?
czy teraz za użycie ksywy B.....n dostaje się warna z automatu?- żeby nie było mi się nawet niektóre jego posty podobają (z uwagi że swoich nie mam ) żart jak żart (aczkolwiek swoją brodę posiada)
wow, a juz myslalem ze bongman szaleje