sachcio napisał/a:
bo to pierwszy post.
Cytat:
Kłamczuch... wytłumacz się!

Fanką Nirvany nie jestem, ale jako wielbicielka disco polo daję piwko na zachętę, bo mój pierwszy temat z techno też się ładnie przyjął
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you

podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soulYou need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
SolAngelica napisał/a:
Fanką Nirvany nie jestem, ale jako wielbicielka disco polo daję piwko na zachętę, bo mój pierwszy temat z techno też się ładnie przyjął
![]()
dajesz te piwa, jak ciała...
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Tribute to nie to samo co trybut.

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Wygląda jak ofiara Oświęcimia, p🤬lenie że dowiedział się o raku dzień przed zgonem
GoreTime napisał/a:
Wygląda jak ofiara Oświęcimia, p🤬lenie że dowiedział się o raku dzień przed zgonem
Dwa dni przed debilu i z szacunkiem do legendy obszczymurze!
podpis użytkownika
Alcohol - Life's Lubricant
Nie przepadałem za jego muzyką i nie rozumiałem co w niej było świetnego, ale za pamięć o wartościowych ludziach browar gwarantowany!

Mimo, że konto bez wkładu, ekscytujących sformułowań, to o coś podsumuje.
Ni to k🤬a sadystyczne ni to c🤬ji. Lemmiego słuchał margies jednak istnieje taki ewenement, że kiedy ktoś umiera to nabrzmiewa chwałą. Co to k🤬a jest? W praktyce słucha go 0.01 procent Polskiego społeczeństwa, a po śmierci zyskuje miano Boga?
P🤬le
Ni to k🤬a sadystyczne ni to c🤬ji. Lemmiego słuchał margies jednak istnieje taki ewenement, że kiedy ktoś umiera to nabrzmiewa chwałą. Co to k🤬a jest? W praktyce słucha go 0.01 procent Polskiego społeczeństwa, a po śmierci zyskuje miano Boga?
P🤬le
Erdo,
To między innymi było świetne w jego muzyce. Nie tylko chlanie, dz🤬ki i narkotyki, tylko serce.
To między innymi było świetne w jego muzyce. Nie tylko chlanie, dz🤬ki i narkotyki, tylko serce.

Może to jego pierwszy post dzisiaj, dlatego kulturalnie wita się, jak to robią kulturalni ludzie