Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Trzeba było wysiąść...
Halman • 2020-09-02, 6:17

z tego co rozkminiłem koleś uparł się jechać z dziećmi i hulajnogą czego kierowca autobusu
nie zdzierżył (hulajnogi - przepisy, osobowość?) i zadzwonił po policję, resztę juz widzimy...

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2020-09-03, 15:33 ]
Tak zachowywał się ten porządny i spokojny obywatel w autobusie:

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
syngaja 2020-09-02, 8:34 1
Szkoda że się kajdankami tate nie przykuł do barierki. Wtedy to byłby dopiero hit.
Zgłoś
gros 2020-09-02, 8:36 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Eknen 2020-09-02, 8:39 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-09-02, 8:41 3
Zgłoś
Slawek.153 2020-09-02, 8:48
Dlatego autobusami nie jeżdżę, hulajnogę do bagażnika samochodu i można z dziećmi jeździć, gdzie chce, ile chce i mam w dupie wszystkich szoferów znudzonych życiem. Dodam że już ludzie na wsi są bardziej ogarnięci i autobusami już prawie nikt tam nie jeździ.
Zgłoś
gruchawek 2020-09-02, 9:05 9
Chocby policja nie miala racji, a bylbym ze swoimi dziecmi, to wykonalbym kazde ich polecenie aby uniknac stresu dla dzieci. Moja godnosc w takim wypadku jest drugorzedna.
Zgłoś
ZieleTDH 2020-09-02, 9:08 2
Pozmieniało się w Polskiej Policji:) jeszcze dwa lata i bez wahania będą wyciągać gnata
Zgłoś
warszawiak123 2020-09-02, 9:11
Obywatel Mogę zadać pytanie? Robocop Nie! Hulajnoga dziecka przeszkadza ale jak menel wsiada z wózkiem pełnym złomu to już udają że nie widzą problemu.
Zgłoś
Krak 2020-09-02, 9:12
Retsam napisał/a:

haahhahahhaahaha sebixy JP

Cenzurator2000 napisał/a:

z jednej strony kierowca busa.

Nie busa tylko autobusu, busami to jeżdżą wieśniaki do miasta.
Bilet uprawnia do przewożenia środkami komunikacji miejskiej rowerów, wózków, hulajnóg i gwarantuje to regulamin ale to musi byc miasto.
Zgłoś
Slawek.153 2020-09-02, 9:18 6
Zgłoś
RadosnyRabarbar 2020-09-02, 9:40 4
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2020-09-02, 9:41 36
Zgłoś
35i 2020-09-02, 9:44 1
Krak napisał/a:

Nie busa tylko autobusu, busami to jeżdżą wieśniaki do miasta.
Bilet uprawnia do przewożenia środkami komunikacji miejskiej rowerów, wózków, hulajnóg i gwarantuje to regulamin ale to musi byc miasto.

Zgadza się, ale na pewnych warunkach. Cytujesz regulamin, ale nie do końca. Tak samo jak sprzedawca ma obowiązek wydać reszty co do grosza, ale o tym, że może zażądać równo równo odliczonej kwoty, jakoś się nie mówi.
Zgłoś
Slawek.153 2020-09-02, 9:52 3
A już wiesz że to od razu patologia, bo ojciec ma dzieci i to na pewno 500+ itp. I już wiesz co było wcześniej. Czyli według ciebie, policja ma się zachowywać jak psiarnia za komuny, lub gestapo. Ja rozumiem wyprowadzić osobę upartą, co zresztą napisałem, ale żeby tak jak na filmiku...?
Zgłoś
Pietruchm 2020-09-02, 10:06 1
Nie kumam.. z rowerem można jeździć, z wózkami też a z hulajnogą już nie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem