w ramach religii pokoju pewnie spalą mu samochód albo porwą dziecko.
podpis użytkownika
7% złagodzi Kiepskich życie

A ja jestem zwolennikiem noszenia burek ze względu na urodę kobiet. Na przykład Niemkom bym wręcz nakazał ich zakładanie.

brytyjski rząd prędzej zabroni picia herbaty o 17 niż wprowadzi jakieś przepisy ograniczające arabów. A dla gościa brawa i uznanie za głos rozsądku wśród natłoku głupoty, której niestety mamy w Europie ostatnio w nadmiarze.
Dokładnie, lepiej teraz zakazać burek niż za 10 lat otwierać piece krematoryjne dla beżowych...
Zaraz zaraz a może by tak już teraz...
Zaraz zaraz a może by tak już teraz...

Up
Oni się jeszcze nie obudzili , to tylko mamrotanie przez sen .
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Oni się jeszcze nie obudzili , to tylko mamrotanie przez sen .
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Ja p🤬lę, regularnie podróżuje liniami Ryanair do Stansted, a po jego wypowiedzi mogę się obawiać ataku terrorystycznego w samolotach jego linii. Co to k🤬a ma być, nie można tak żyć w cywilizowanym świecie, niczego im nie zakazywać tylko od razu wyp🤬olić ich z powrotem skąd się zlecieli, i po cichaczu atomóweczką p🤬lnąć.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

Goniła go policja, ale nie stwarza zagrożenia. To co, bawili się w berka?